« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
ZAPAMTITE

Kako probuditi uspavani libido

Muškarcima libido može oslabiti iz raznih razloga, a puno ga je teže vratiti u funkciju nego izgubiti, pa proučite malo što vam treba

Treba malo pripaziti ...
Treba malo pripaziti ... (Shutterstock)
Više o

san

,

vitamin D

,

libido

,

težina

,

bijeli kruh

,

muški libido

Muški libido nije neiscrpan, a u moderna vremena prepuna umora i stresa vrlo je lako imati problema s njim. Stoga, za početak, spavajte više, jer vam manje od pet sati sna ozbiljno smanjuje razinu testosterona - kao da ste petnaest godina stariji. No, razine se brzo vraćaju u normalu nakon što uhvatite normalan ritam.

>> Otkriveno kako muškarci mogu pojačati libido >>

Bijelo brašno neprijatelj je vašeg libida - rafinirani ugljikohidrati daju nagli udar energije, ali jako brzo je i nestaje, pa ostajete bez energije za bilo što, pa i seks.

Zato vam treba više vitamina D, jer što je viša razina tog vitamina, raste i razina testosterona. Kako ne bi dobili rak kože od silnog sunčanja, jedite mlijeko, integralne žitarice i plave ribe.

>> Muški libido raste od ove hrane >>

Višak kilograma također baš ne pomaže u problemima u krevetu, štoviše, ako stvarno pretjerate, past će vam testosteron, narasti estrogen i eto opet problema u gaćama. Par kila viška je OK, no sve s mjerom.

06.11.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh