« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
PRAVI MUŠKARCI

Romantične geste koje žene obožavaju

Biti pravi muškarac znači da imate stila i znate povući romantičnu gestu kad je to potrebno, pročitajte koje se najviše vole

Romantika je vrlo jednostavna
Romantika je vrlo jednostavna (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

romantika

,

romantične geste

,

otvaranje vrata

Žene obožavaju romantiku, muškarcima to baš i ne ide od ruke, no problem je u tome što oni romantiku uvijek povezuju s nečim kompliciranim i sladunjavim. Naravno, istina je potpuno drugačija - žene će kao romantičnu gestu prihvatiti puno jednostavnije stvari.

>> Što muškarci smatraju romantičnim >>

Recimo, kad dođete po svoju dragu, nemojte joj poslati poruku na Fejs ili WhatsApp da ste stali pred kućom, nego parkirajte auto i popnite se do stana. Ovakav izraz poštovanja muškarca ne košta ništa, a neizmjerno ga diže u ženskim očima.

Ne bi bilo loše imati i kakav cvijetak u rukama kad ste već potegnuli do njenih vrata - ne mora biti buket od pedeset ruža, već će jedna ozariti njeno lice i širom vam otvoriti vrata vrlo, vrlo ugodne večeri ...

>> Romantične geste zbog kojih ćete popiti šamar >>

Zatim dragu odvedite na večeru. Zašto? Zato što ima gomila sjajnih mjesta na kojima ćete pojesti nešto ukusno i potrošiti manje nego u lokalnom kafiću gdje inače idete, a promjena će biti i više nego ugodna.

Naravno, otvorite joj vrata od restorana, mobitel neka vam bude u džepu, a na izlasku joj pridržite jaknu ili kaput

>> Romantične geste koje žene mrze >>

Nakon ovakve večeri, draga će se znati odužiti ... u krevetu.

06.11.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh