« Seks
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
MLJAC?

Muški libido raste od ove hrane ...

Muškarci nemaju onakav libido kakvih se hvale, a ako je vaš od onih s primjetnijim problemima po tom pitanju, evo par stvari koje treba imati u tanjuru

Kad bi muškarci znali koliko je povrće dobro za libido ...
Kad bi muškarci znali koliko je povrće dobro za libido ... (Shutterstock)
Više o

hrana

,

muškarci

,

zeleno povrće

,

libido

,

prirodni afrodizijak

,

orašasti plodovi

,

proteini bez hormona

Muškarci se obično hvale svojim libidom, no vrlo često se u odlučnim trenucima pokaže da baš i nije na visini zadatka. Kao i sve, i to se može popraviti pravilnim izborom hrane, a na prvom mjestu treba spomenuti ono što upravo oni najviše izbjegavaju - zeleno povrće.

Špinat, brokula, salata i ostalo zeleno povrće bogato je vitaminom C koji sprječava zgrušavanje sperme i osigurava bolju pokretljivost spermija. Bolja plodnost doći će i od kiselog zelja koje je puno konjugirane masne kiseline, nusproizvoda fermentacije koji upravo utječe na to.

>> Najmoćniji prirodni afrodizijaci >>

Proteini bez hormona jačaju potenciju, pa ako možete nabaviti domaće meso, jaja ili svježe ulovljenu ribu, bez ikakvih kemikalija i hormona, vaš će mali prijatelj uvijek biti spreman.

Avokado možda izgleda čudno, no ne zaboravite kako su ga zvali stari Asteci - čuvar testisa.

>> Afrodizijaci iz prirode - začini za bolji seks >>

Orašasti plodovi i koštice od bundeve sjajni su za libido jer su puni omega-3 masnih kiselina i cinka koji uravnotežuju količine testosterona u organizmu, pomažu u proizvodnji spermija i čuvaju zdravlje prostate.

01.11.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh