« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
EH, DA ...

Pravi muškarci u vezi rade ove stvari

Pravi muškarac spreman je ravnopravno podijeliti kućanske poslove i nema problema s usisavanjem, pa čak i peglanjem

Muškarci, ovako bi se trebali ponašati
Muškarci, ovako bi se trebali ponašati (Arhiva)
Više o

veze

,

muškarci

,

pravi muškarci

,

partnerica

Pravi muškarci nisu baš tako česti, tvrde žene, a kad pogledamo što kažu psiholozi o tome, bit će nam jasnije zašto je to tako. Naime, pravi muškarci trebali bi u vezi raditi neke stvari bez obzira je li veza tek na početku ili ste zajedno već dvadeset godina.

Tako, primjerice, pravi muškarac mora uvijek biti spreman na ponoćni šoping do dežurne trgovine po uloške ili tampone, bez srama kupovati te ženske potrepštine i biti brz.

>> Pravi muškarci postali su ugrožena vrsta >>

Naravno, uz to on zna točno koju marku i vrstu koristite, kao što zna i sve ostale detalje tog tipa - od omiljenog načina pijenja kave preko sokova do alkoholnih pića i hrane. Zna detalje. Sve.

Pravi muškarac spreman je ravnopravno podijeliti kućanske poslove i nema problema s usisavanjem, pa čak i peglanjem, a iako mu je subota omiljen dan za izlaske, bez gunđanja će se uvaliti kraj vas, loše raspoložene, i gledati vašu omiljenu seriju.

>> Sedam navika koje čine pravog muškarca >>

Jednako tako, vaši interesi neće biti samo hirovi za njega, nego će ih pratiti sa zanimanjem, a po potrebi i podijeliti kako bi vam pravio društvo. Uostalom, ako je pravi, bit će predan vašoj vezi i stalno će vas podsjećati koliko vas voli.

Kad tome pridodamo dobar seks i poznavanje svih vaših želja u krevetu, postaje jasnije zašto žene obično kažu da su svi pravi muškarci zauzeti - pa tko ne bi htio takvoga?

>> Što svaki pravi muškarac treba znati >>

08.11.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh