Horoskop

Bik

bik

Mjesečni horoskop - 01.10.2019. do 31.10.2019.

LJUBAV: Slučajni susret mogao bi vam donijeti novu osobu u život koja će biti sve samo ne obična. Držite oči širom otvorene, naravno, ukoliko već niste u vezi. Planete vam do sredine listopada neće biti previše naklonjene, štoviše, požurivat će vas u neke odnose za koje ni sami niste sigurni trebaju li vam, stoga pokušajte stisnuti kočnicu do polovine mjeseca kad će doći do olakšanja i ponovno ćete uspostaviti mir u glavi. Nakon toga sve će biti lakše i jednostavnije, pa budite strpljivi, isplatit će vam se.

POSAO: Niti slučajno nemojte dozvoliti da vam šansa života prođe kroz prste! Jupiter je i dalje u vašem znaku, pazi na vas i servira vam prilike kakve samo možete poželjeti. Na vama je da budete spremni iskoristiti ih, biti poduzetna i probojna osoba. Ma kako vam to nekad bilo teško, morat ćete malo upotrijebiti laktove da vas slučajno netko ne pretekne. Situacija je jednako ružičasta I na financijskom planu, ukazat će se neke mogućnosti dodatne zarade koje ne bi trebalo propustiti jer neće utjecati na vaše svakodnevne obaveze.

ZDRAVLJE: Kao i ostalo, vrlo dobro, dapače odlično.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Bik - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini.

skrolaj na vrh