Život nema prethodne stranice
ZANIMLJIVO

Inercija spavanja: Što je i kako utječe na nas?

objavljeno prije 1 dan

Inercija spavanja je pojam koji se odnosi na osjećaj pospanosti i dezorijentiranosti neposredno nakon buđenja. Radi se o prijelaznom stanju između sna i potpune budnosti, tijekom kojeg se… više »

ZANIMLJIVO

Psilocibin i njegova uloga u liječenju depresije

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Psilocibin, aktivna tvar koja se nalazi u određenim vrstama halucinogenih gljiva, posljednjih godina postaje sve zanimljivija tema u medicinskim istraživanjima, osobito zbog svog potencijala… više »

SVJETSKI DAN

Danas je Svjetski dan menopauze... pročitajte nešto o tome

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Svjetski dan menopauze obilježava se svake godine 18. listopada kako bi se podigla svijest o menopauzi i svim zdravstvenim izazovima koje donosi. Ovaj dan je inicirala Međunarodna udruga za… više »

ZANIMLJIVO

Problemi visokointeligentnih ljudi

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Pametni ljudi često uživaju u brojnim prednostima svoje visoke inteligencije, poput boljih poslova, većih plaća i uspjeha. Međutim, psiholozi ističu kako njihova inteligencija nosi i… više »

PUTOVANJA

Devet predviđanja Booking.com-a za putovanja u 2025.

objavljeno prije 4 dana i 10 sati

Svijet se ubrzano mijenja u mnogo pogleda. Uslijed tih promjena, od političkih izbora u cijelom svijetu i brzog napretka umjetne inteligencije do povećanih troškova života (da… više »

COOL

Snimajte kao profesionalac

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

Snimanje dinamične atmosfere uživo na nogometnoj utakmici donosi neizmjerno uzbuđenje, no uhvatiti epske trenutke s nogometnog terena može biti izazovno. S HONOR Magic V3, najtanjim… više »

COOL

Kakav je HONOR Magic V3?

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

Jesen donosi kišne dane, ali i mnoštvo kulturnih događanja i festivala. S njima dolaze i brojni rizici za pametne telefone, posebice u velikim gužvama ili na otvorenom. Ipak,… više »

SAVJETI

Tri znaka da veza neće uspjeti

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Svaka veza zahtijeva trud, razumijevanje i komunikaciju kako bi bila uspješna. Ipak, ponekad, unatoč naporima, određeni problemi mogu signalizirati da veza nema budućnosti. Postoje tri… više »

NO BRA DAY

Podizanje svijesti o zdravlju i slobodi

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

No Bra dan, ili Dan bez grudnjaka, obilježava se svake godine 13. listopada s ciljem podizanja svijesti o raku dojke i poticanja žena na zdravlje i samopregled. Ovaj dan također slavi slobodu… više »

TAKO JE!

Utjecaj mentalnog zdravlja na smanjenje rizika od pretilosti kod mladih

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Mentalno zdravlje mladih igra ključnu ulogu u sprječavanju pretilosti, sve većeg zdravstvenog problema u modernom društvu. Pretilost ne predstavlja samo fizički rizik, već i… više »

GASLIGHTING

Tihi oblik toksične manipulacije

objavljeno prije 9 dana i 3 sata

Gaslighting je oblik psihološke manipulacije u kojem osoba navodi partnera da sumnja u vlastitu stvarnost, percepciju ili sjećanja. Ovaj oblik emocionalnog zlostavljanja izrazito je… više »

NAJAVE

Jeste li čuli za Wim Hof metodu? Evo gdje ju možete isprobati kod nas

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Omiljena je među sportašima, ali zbog učinka koji postiže u vrlo kratkom roku - prije svega pozitivnog utjecaja na imunitet i oslobođenje od stresa - Wim Hof metoda postala je… više »

ZNATE LI?

Kako seks doprinosi našem zdravlju i blagostanju

objavljeno prije 10 dana

Seks je važan dio ljudske intime, ali njegova uloga nije ograničena samo na zadovoljenje fizičkih potreba. Istraživanja su pokazala da seks ima brojne pozitivne učinke na tjelesno i mentalno… više »

SAVJETI

Lijekovi ili meditacija: što je bolje za anksioznost?

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Anksioznost je sveprisutan problem modernog društva koji utječe na kvalitetu života mnogih ljudi. Postoje različiti pristupi u borbi protiv anksioznosti, ali najčešće se… više »

COOL

Nove AI značajke na HONOR premium telefonima

objavljeno prije 10 dana i 6 sati

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je dostupnost najnovije značajke Circle to Search with Google1 (zaokruži za pretragu s Googleom) na vrhunskom HONOR Magic V3, najtanjem… više »

skrolaj na vrh