Žene
EH, DA...

Žene su sve anksioznije zbog pandemije

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Nakon ovakve dvije godine, nije ni čudo da su se slučajevi depresije i anksioznosti povećali za više od četvrtine u svijetu 2020. godine zbog pandemije Covid-19. Studija je prva koja… više »

NEMA PANIKE

Otkud ugrušci tijekom menstruacije?

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Popularno vjerovanje je kako su krvni ugrušci opasne nakupine koje začepljuju krvne žile. No činjenica je da nisu svi krvni ugrušci štetni, posebice oni učestaliji, koji… više »

STVARNO?

Ženama brak ne treba

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Znate onu klasičnu shemu - završite školu/faks, udate se, imate djecu... zvuči poznato? Dobrom dijelu žena jest, no ima onaj bitno manji broj koji to ne želi i ne radi to tako -… više »

NEZGODNO

Što uzrokuje kašnjenje menstruacije?

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Prva stvar koja nam padne na pamet kad se spomene kašnjenje menstruacije je trudnoća, no, razlozi mogu biti različiti. Važno je također znati da je nepravilan menstrualni ciklus… više »

LOOL

Inteligentne žene imaju nešto zajedničko

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Inteligencija je nekome dobra, a nekima je loša, no svi koji je imaju neke stvari rade na malo drugi način... a jedan od njih je vrlo zanimljiv. Znanstvenici sa Sveučilišta… više »

LOOL

Lijepe žene mogu biti kobne

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Dođete na posao i ugledate novu kolegicu koja je predivna - i vaše je srce u ozbiljnoj opasnosti, pokazalo je pravo pravcato istraživanje provedeno na Sveučilištu u Valenciji.… više »

LOOL

Muškarce ne bi trebali stavljati kraj lijepih žena

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Ponekad vam se čini da vam je mozak stao? Obično se to događa kad vidite privlačnu ženu i kao da ste ostavile mozak kod kuće... da, jeste! ;) Novo istraživanje je pokazalo da mozak… više »

EHHH...

Žene prekidaju veze... zašto?

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Žene i njihovi snovi obično završe, barem većina njih, nesretno i u smežu... ipak, neke su im stvari toliko važne da su spremne boriti se za njih do kraja - ili do prekida. Primjerice,… više »

MYTHBUSTERS

Što vam stoji na putu ljubavi?

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Ljubav je... ljubav, zapravo, to bi trebalo biti dovoljno, no nesretnim sklopom okolnosti puno ljudi misli da je to - zaljubljenost. E sad, to su dvije vrlo različite stvari, što… više »

EH, DA... :)

Samopouzdanje nije jednostavna stvar

objavljeno prije 3 godine

Žene imaju standarne probleme koje muškarci ne mogu baš tako lako shvatiti - recimo, nisu zadovoljne svojim izgledom, to znamo svi. Uz to, ako niste znali što… više »

ZAPAMTITE :)

Naramak mitova o ženama

objavljeno prije 3 godine

Žene su centar svih muških mitova, željeli mi to ili ne - kako ih baš ne shvaćaju najbolje, jednostavnije im je nešto podvesti pod tu kategoriju mita. No, nije to… više »

EH, DA... :)

Što sve žene skrivaju od muškaraca?

objavljeno prije 3 godine

Žene su zanosne, lijepe, divne, krasne... i ponekad im treba malo pomoći kako bi njihov izgled bio apsolutno savršen... što znači da su potrebne korekcije. E sad, to ne bi bilo… više »

ZNATE LI?

7 stvari koje muškarci vide prve

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Lako je stvoriti dojam kako su upravo žene te koje su tankoćutne, promućurne i s urođenim „detektorom" za najsitnije detalje (posebice kad je komentiranje drugih žena u pitanju), dok se… više »

OH!

Kako doći do princa na bijelom konju

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Princ na bijelom konju sve je manje čest, a bome i tražen - žene traže sigurnost na prvom mjestu, pokazao je cijeli niz istraživanja. No, ipak će se truditi i to poprilično kako bi… više »

COOL

Korisno je biti žena...

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Ženama je teže u životu - ne mogu dobiti dobre poslove, imaju manje plaće, vode kućanstva i bave se s djecom... pa ipak, na kraju cijele priče ipak imaju neke koristi od same činjenice da su… više »

skrolaj na vrh