Žene
SAVJETI

Trebate li razgovarati sa svojom bebom? Naravno!

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Kad imate bebu u kući, vjerojatno većinu vremena ne razgovarate s njom - OK, tu i tamo je pitate nešto, malo buci-buci i to je to... ali, kažu stručnjaci da bi stvarno trebali… više »

HE HE

Kakve žene vole muškarci?

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Što se traži? Pitanje je logično, jer u ovo doba društvenih mreža svi moraju biti prelijepi i savršeni... no izgleda da to nije neka furka. Naime, muškarci su… više »

PROBLEMI

Više od 50% majki osjeća tjeskobu i depresiju nakon poroda

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Porod je najuzbudljiviji i najizazovniji događaj većini žena. No, za mnoge mlade majke oporavak je često teži od samog poroda. Većina dobije savjete za fizički oporavak, ali istina je da… više »

Požurite! / Pixabay
SAVJETI

Trebaju li žene hodati? Neke baš i ne...

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Kad tražimo tjelovježbu za sebe, često biramo hodanje jer je dobro za nas, a nije ni komplicirano... no, hodanje za neke žene nije ni blizu najbolji oblik tjelesne aktivnosti, vjerovali ili… više »

ZAPAMTITE

Rani znakovi raka jajnika

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Svjetski dan borbe protiv raka jajnika obilježava se 8. svibnja - radi se o inicijativi za podizanje svijesti o znakovima i simptomima raka jajnika kako bi se unaprijedila rana dijagnoza.… više »

DAN PLANETA ZEMLJE

Budite dio promjene uz održivu menstruaciju

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Dan planeta Zemlje obilježava se 22. travnja kako bi se promicala zaštita okoliša i očuvanje našeg planeta. Intimina koristi ovu priliku kako bi stavila fokus na održivu… više »

ZAPAMTITE :)

Kako je menstrualna čašica unaprijedila žensku intimnu njegu

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

7. travnja obilježava se Svjetski dan zdravlja čiji je cilj podizanje svijesti o globalnim zdravstvenim problemima i promicanje zdravog života. Kada je riječ o ženama, jedan od aspekata… više »

ENDOMETRIOZA

Preuzmite kontrolu nad endometriozom

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Potraga za učinkovitim tretmanima liječenja endometrioze rezultirala je povećanim oprezom kod korištenja dodataka prehrani kao dodatka konvencionalnom liječenju. Povodom mjeseca… više »

ENDOMETRIOZA

Što je smrznuta zdjelica?

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Endometrioza je često pogrešno shvaćeno stanje koje pogađa jednu od deset žena u reproduktivnoj dobi. Može imati značajan utjecaj na kvalitetu života osobe, utječući na njihovu… više »

HE HE

Žene su bolje i pametnije od muškaraca?

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Muškarci i žene imaju praktički isti skup od oko 20 000 gena. Jedina fizička razlika u njihovom genetskom sastavu je u spolnim kromosomima. Samo muškarci imaju Y kromosom. Iako… više »

SAVJETI

Što trebate znati o prenatalnim infekcijama

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Trudnoća je vrijeme nezimjerne radosti i uzbuđenja za žene i njihove obitelji. No, ovo je i vrijeme velike odgovornosti koja može uključivati ​​mnogo brige i zabrinutosti. Nekima je pomisao… više »

EH, DA...

Kako carski porod utječe na menstruaciju?

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Od trenutka kada žene saznaju da će se poroditi carskim rezom, imaju mnogo  pitanja, kako u vezi samog procesa tako i oko oporavka. Jedan od najčešćih elemenata oporavka je… više »

ŽENE

Ženama nekad treba pauza...

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Kad imate menstruaciju, sasvim je prirodno da se žene tada osjećaju bez energije i umornije nego inače. Zbog suvremenog ubrzanog ritma života rijetko tko uzima slobodno vrijeme i svom tijelu… više »

RED ALERT

Što žene NE vole na muškarcima?

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Mnoge žene dok su sasvim mlade toleriraju neka ponašanja muškarca koja nisu prikladna. Tijekom života i kada steknu određena iskustva, mnogo toga se mijenja i na ovom planu, a… više »

HMMM...

Utjecaj COVID-19 cjepiva na menstrualni ciklus

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Kako se pojavila COVID-19 pandemija, sve više i više se provode istraživanja o utjecaju COVID-19 cjepiva na naše zdravlje. Menstruacija je jedna od briga mnogih žena… više »

skrolaj na vrh