« Žene
objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana
HE HE

Kakve žene vole muškarci?

Homoseksualci su najizbirljiviji i više vole mišićavije frajere, dok homoseksualne žene traže prosječne partnerice, koje nisu previše mišićave, ali nemaju ni pretjerane obline

Ne fali malo špekeca...
Ne fali malo špekeca... (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

Što se traži? Pitanje je logično, jer u ovo doba društvenih mreža svi moraju biti prelijepi i savršeni... no izgleda da to nije neka furka. Naime, muškarci su potvrdili da ne traže djevojke s trbušnim mišićima. Štoviše, superprivlačnima smatraju pripadnice ljepšeg spola s malim trbuščićima.

Zahvaljujući istraživanju koje je proveo FitRated, a u kojem je sudjelovalo 2000 ljudi, doznali smo što ljudi traže kad je u pitanju fizički izgled. 

Kao što smo rekli, muškarci ne traže partnerice koje će oko struka moći omotati rukama. Preferiraju žene s oblinama, koje uživaju u životu. Također, žene idealnim smatraju prosječnu građu tijela, a ne muškarce koji se ubijaju u teretani.

Sve što žele je muškarac koji će s njima povremeno uživati u nezdravoj hrani i koji je dovoljno visok (ili gibak) da ubije svakog kukca koji zaluta u kuću.

Homoseksualci su najizbirljiviji i više vole mišićavije frajere, dok homoseksualne žene traže prosječne partnerice, koje nisu previše mišićave, ali nemaju ni pretjerane obline.

Dakle, žene, opustite se... ;)

15.05.2023. 19:53:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    15.05.2023. 21:36
    traze bogate
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh