Zagreb

Na Sv. Duhu godišnje se rodi 750 beba više

objavljeno prije 17 godina

Rodilište bolnice Sveti Duh, jedino u kojem majke netom poslije poroda mogu ostati uz svoje bebe, posljednjih godina bilježi veliki porast poroda, što potkrepljuje činjenica da… više »

ZET spotom potiče građane na kupnju godišnjih karata

objavljeno prije 17 godina

Prva ikada snimljena reklama Zagrebačkog električnog tramvaja već bi se ovoga tjedna mogla početi emitirati na jednom od televizijskih programa, a glavni glumac u reklamnom spotu je… više »

CIBONA

NAVIJAČKA PODRŠKA ‘DIVLJIH VUKOVA’

objavljeno prije 17 godina

DESETAK mladića sprema se osnovati navijačku skupinu'Wild Wolves' ili ‘Divlje Vukove' koji će bodriti KK Cibonu po uzoru na nekada popularne ‘Cibonete'. Šalove, kape i… više »

Udruge najavljuju prosvjede

objavljeno prije 17 godina

INICIJATIVE Pravo na grad i Zelena akcija najavile su, uoči sjednice Gradskog poglavarstva na kojoj će se raspravljati o Detaljnom planu uređenja bloka na Cvjetnom trgu, nove prosvjede protiv… više »

Na Trgu tek stotinu članova Facebooka

objavljeno prije 17 godina

OKUPLJANJEM na Trgu bana Jelačića članovi Facebooka iz Hrvatske priključili su se u subotu tisućama svojih kolega diljem svijeta i proslavili prvi međunarodni party tog trenutačno… više »

I kumice najavljuju nova poskupljenja

objavljeno prije 17 godina

ZAGREBAČKE kumice najavile su novi val poskupljenja. Voće i povrće na tržnicama uskoro bi moglo poskupjeti za 15 posto, nakon što su već tijekom prošle godine cijene svojih… više »

AQUARIUS

TORTURE GARDEN

objavljeno prije 17 godina

PROBIJAJUĆI igle kroz kožu i zabijajući čavle u nosnice, performerica Vivid Angel izazvala je oduševljenje, ali i poneki šok na licima posjetitelja kluba Aquarius u kojem je u… više »

MIMARA

‘U NEGATIVU PRVOGA DOJMA’ STANKA ABADŽIĆA

objavljeno prije 17 godina

IZLOŽBA crno-bijelih fotografija Stanka Abadžića pod nazivom ‘U negativu prvoga dojma' sinoć je otvorena u Muzeju Mimara i trajat će do 3. veljače. Abadžićeve fotografije inače se… više »

Opljačkao kladionicu pa naletio na policiju

objavljeno prije 17 godina

RAZBOJNIK naoružan pištoljem plašljivcem opljačkao je jučer kladionicu u zagrebačkoj Dubravi, no po izlasku iz kladionice naletio je na policajce koji su ga spriječili u bijegu.… više »

Udruga navijača Dinama najavljuje akciju za Maksimir

objavljeno prije 17 godina

UDRUGA navijača Dinama sljedeći tjedan pokrenut će akciju u kojoj će pozvati sve Zagrepčane, a posebno navijače i simpatizere ‘modrih' da u lipnju na referendumu glasuju za… više »

Sindikati ‘udaraju’ po Gradu

objavljeno prije 17 godina

SINDIKATI se ne mire s porastom cijena komunalnih usluga u Zagrebu pa su tako gradske organizacije dviju sindikalnih središnjica ponovno kritizirale Gradsko poglavarstvo i Zagrebački… više »

ZET i PUZ zajedno protiv džepara

objavljeno prije 17 godina

ZET-ovim vozačima i putnicima od nedavno dodatnu sigurnost u tramvajima i autobusima pruža gumb za opasnost, a njime se jučer rano ujutro poslužio i vozač ‘sedmice' na Savskom mostu,… više »

ZRAČNA LUKA

MAGLA ‘OTKAZALA’ 30-AK LETOVA

objavljeno prije 17 godina

VIŠESATNO kašnjenje aviona i otkazani letovi, protekla tri dana stvaraju pravu pomutnju među tisućama putnika na zagrebačkom aerodromu, a glavni krivac za probleme u zračnom… više »

Kvatrić do veljače

objavljeno prije 17 godina

POSLIJE više od godinu dana, radovi na Kvaternikovom trgu se privode kraju. Trg će u prvoj polovici veljače dobiti svoj konačan oblik. Radnici ‘Tehnike' ovih dana postavljaju… više »

Klizanje: Na EP stiže 170 natjecatelja

objavljeno prije 17 godina

NA Europskom prvenstvu u umjetničkom klizanju koje će se u Zagrebu održati od 21. do 27. siječnja okupit će se oko 170 klizača iz 35 zemalja među kojima i četvoro hrvatskih natjecatelja,… više »

skrolaj na vrh