Vic dana
VIC DANA

Fata u braku

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Fata dođe kod matere na kavu i žali se na muju - Mamo, opet sam se svađala sa Mujom, ja to ne mogu izdržati! Doći ću živjeti s tobom! Njena mater uzdahne i dogovori: - Jok, draga, on mora… više »

VIC DANA

Kad se Mujo vrati kući pijaaan ;)

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Mujo se zapio s ekipom i dođe kući kasno iza ponoć... otvara on vrata jedno par minuta i napokon ih otvori, a Fata ga čeka i gleda... pa kaže: - Ja nemam riječi... Mujo opuhne: - Ajd' fala bogu... više »

VIC DANA

Mujo iz kafane

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Mujo dolazi  iz kafane u sitne sate i navali na Fatu, al' ona - hladna ko špricer. Mujo je zbunjeno pogleda: - Koji ti je kurac večeras? Fata uzdahne: - Treći... više »

VIC DANA

Mujo, vozačka i prometna

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Mujo se ganja čaršijom i zaustavi ga pandur: - Vozačku i prometnu, molim... Mujo, onako već pod gasom: - Š'a t' je, znaš ti 'ko je moj stari? Pandur slegne ramenima: - To… više »

Jeste li isprobali bijeli šum? / Pixabay
VIC DANA

Mujo i smišljanje imena

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Mujo i Haso sjede i nešto žustro raspravljaju, kad naleti Suljo i upita: - Š'a je raja, š'a se to razgovara? Mujo uzdahne: - Ma, rod'la Fata cur'cu, pa smišljamo… više »

VIC DANA

Mujo dobio dijebetes

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Mujo zaradio šećernu bolest i završio u bolnici. Došao mu jaran Haso u posjetu, a Mujo se odmah počne žaliti: - E moj Haso, jeb'o ti 'vaki život! Haso ga krene… više »

VIC DANA

Muju uhvatili lopovi...

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

Muju zgrabili neki lopovi, vezali ga za noge i uranjaju mu glavu u vodu. - Ima l' zlata? Mujo uzima zrak i kaže: - Nema! Ponovo ga uranjaju: - Ima l' dijamanata? Mujo bez zraka: - Nema!… više »

VIC DANA

Mujo i akumulator

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Mujo i Haso nose akumulator od kamiona na punjenje. Uzdišu i stenju dok ga nose, a Mujo usput razmišlja naglas: - Jest' težak ovaj akumulator bolan, ruke nam otpadoše.… više »

VIC DANA

Mujin sin liči na...

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Mujo dobio dijete, pa se dere s prozora bolničke sobe:  Mujo: FAATOO, JE LI MUŠKO ILI ŽENSKO? Fata: Sin je!!! Mujo se razveseli i zadere se opet:A KOLIKO JE TEŽAK? Fata: 3500… više »

VIC DANA

Fata u zanimljivoj anketi

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Fata dođe na anketiranje za socijelnu službu. Ne treba zaboraviti, ona je  nimfomanka i prostitutka... Sjedne i dobije prvo pitanje: - Što više volite, kad uđe ili kad… više »

VIC DANA

Zašto Mujo kasni na posao?

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Mujo i Haso zakasnili na posao, pa ih pod pauzom pozove šef gradilišta i izdere se na njih: - Dobro, b'dale jedne, kad se na pos'o dolazi?! A?! Mujo… više »

VIC DANA

Mujo traži posao... opet!

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Mujo dođe na zavod za zapošljavanje tražeći bilo kakav posao, pa uleti u kancelariju i glasno zatraži od službenice: - Sl'šaj 'vamo, hitno m' treba pos'o, ima l' šta… više »

VIC DANA

Zaljubljenost i problemi s njom

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Žena kaže mužu nakon godinu dana braka, sva jadna: - Znaš, bila sam glupa kada sam se za tebe udala. A muž će na to: - Znam draga, ali bio sam zaljubljen i nisam primijetio... više »

VIC DANA

Mujini problemi s prvom bračnom noći

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Prođe prva bračna noć Muje i Fate i ona se razočara:  - Mujo, bolan, ništ' ti u krevetu ne kontaš, pogotovo ne ono zguza ... to t' je men' poseban merak, de ti to vježbaj… više »

VIC DANA

Mujin prvi seks

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Mujo i Fata se oženili, a već nakon mjesec dana Fata počne pakirati kofere, pa je svekrva Habiba upita: - Jel', bona, kud' s' ti krenula? Fata ljutito odgovori: - Ma idem mami, dosta mi je… više »

skrolaj na vrh