Vic dana
VIC DANA

Mujo, Fata i pomicanje sata

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Fata se budi ujutro, zna da nešto treba napraviti ali nema sata pa ne vidi je li već kasno. Probudi ona Muju i upita ga: - Mujo, bolan, jes' ti sinoć pomak'o satove k'o što sam… više »

VIC DANA

Napaljeni Mujo

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

Mujo uleti Fati u krevet u sitne sate i mazno kaže: - Nemam gaće.... Fata odgovara: -'Pust' me, bolan, da spavam, sutra ć' ti oprati jedne.'.. više »

VIC DANA

Mujo i impotencija

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

Fata dolazi kod doktora i viče već s vrata: - Doktore pomagaj, moj Mujo je post'o 300 posto impotentan! Doktor je zbunjeno upita :- Kako, bona, 300 posto? Pa valjda 100 posto?! Fata tužno… više »

VIC DANA

Mujica i zamjenice

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Mali Mujica se dosađuje u školi po satom, kad ga provali učiteljica i prozove: - Muj'ce, de ti nama kaži dvije zamjenice! Mujica se zbunjeno digne: - 'Ko, ja? Učiteljica se zaprepasti:… više »

VIC DANA

Mujo i debela Fata

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Mujo sjedi u kuhinji i brlja po tanjuru, pa ga Fata pogleda onako mršavog i prijekorno mu kaže: - 'Ajde jed', bolan, kad te čo'ek pogleda, rek'o b' da je glad zavladala.... Mujo se… više »

VIC DANA

Mujo idiot

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu i lagano se zarakijali, pa kad Mujo počne pričati gluposti, Haso se obrecne: - De šut', matereti, baš si idiot! Mujo zašuti, a kad Haso krene… više »

VIC DANA

Plavuša i frajer

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Plavuša sjela na kavu s frendicom, a ova je odmah nestrpljivo upita: - Čujem da imaš novog frajera, kakav je? Plavuša se zadovoljno nasmije: - Je, imam... da znaš… više »

VIC DANA

Mujo apotekar

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Mujo otvorio apoteku, pravo ga dobro krenulo, no mora otići na službeni put i zatraži Hasu da ga zamijeni. Vrati se on sljedeći dan i ispituje Hasu kako je bilo, a ovaj će: - Nemaš… više »

VIC DANA

Dvije plavuše u parku

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Dvije plavuše krenule u šetnju parkom i nakon nekog vremena primjete da ih slijede dva frajera. Jedna se okrene i panično upita drugu: - Što ćemo sad? Njih su dvojica, a… više »

VIC DANA

Mali Mujica i najbolje poslovice

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Mali Mujica krenuo u prvi razred i na jednom satu prozove ga učiteljica: - Muj'ce, de ti nam' kaži jednu poslov'cu koju znaš? Mujica ispali k'o iz topa: - Bez alata nema zanata!… više »

VIC DANA

Mali Mujica i pitanje učiteljice

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Mali Mujica dođe iz škole, a Fata ga upita kako je bilo, pa mali zamišljeno odgovori: - A ništa... pitala me uč'telj'ca imam li ja bracu il' seku koji će sad u… više »

VIC DANA

Mujo i trojka

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Mujo krene na čaršiju pa iza jednog ugla naleti na Hasu. Pozdrave se oni, pa ga Haso pogleda ispod oka i upita: - Jarane, voliš li ti seks u troje? Mujo se zbuni: - Pa nisam… više »

VIC DANA

Mali Mujica i golovi

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Mali Mujica vraća se kući i već s vrata viče: - Babo, babo, dao sam dva gola danas na utakmici! Mujo ga potapše po glavi: - Bravo, Muj'ce... a kol'ki je bio rezultat? Mujica se isprsi: - 1:1! više »

VIC DANA

Fata i pošiljka iz Amerike

objavljeno prije 9 mjeseci

Fata izašla u dvorište i prostire veš, kad naleti poštar i pruži joj pismo: - Fato, bona, evo t' pismo iz Amer'ke, stiglo avionom! Fata obriše ruke, uzme… više »

VIC DANA

Mujo i novi način upucavanja

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Mujo i Haso došli u kafanu i ugledaju par zgodnih cura, pa se Haso odvaži i priđe im, no dobije košaricu brže od munje. Snuždeno se vrati do Muje, a ovaj se isprsi: - Imam ja… više »

skrolaj na vrh