Spektakli

Salmino vjenčanje od 3.5 milijuna $

objavljeno prije 16 godina

Glumica Salma Hayek i njen zaručnik François-Henri Pinault navodno od svog vjenčanja planiraju napraviti pravi spektakl, piše Net.hr. Za vjenčanicu će izdvojiti 500 tisuća, a za… više »

Heath Ledger zaslužuje Oscara

objavljeno prije 16 godina

Tragično preminuli glumac Heath Ledger trebao bi, po jednoglasnom mišeljnju američkih filmskih kritičara, dobiti Oscara za ulogu u filmu ‘The Dark Knight’ koji ovih dana… više »

Hana je ipak kradljivica?

objavljeno prije 16 godina

Policija je nakon krim-obrade kazneno prijavila bivšu voditeljicu Z1 televizije Hanu Tabaković zato što je od svog kolege Vladimira Flajsa ukrala 20.000 kuna. Prijava je… više »

Zaručila se Uma Thurman

objavljeno prije 16 godina

Američka glumica Uma Thurman i njezin prijatelj Arpad Busson, švicarski milijarder, zaručili su se, izvijestio je na internetskim stranicama časopis People. Tridesetosmogodišnja… više »

Ubila se manekenka Koršunova

objavljeno prije 16 godina

Ruslana Koršunova (20) iz Kazahstana pala je s devetog kata zgrade u Manhattanu na kojem se nalazi apartman u kojem je živjela. Policija istražuje slučaj, a sumnjaju na samoubojstvo.… više »

Guy odletio u New York kako bi spasio brak s Madonnom

objavljeno prije 16 godina

Kako romantično i glupo s poslovne strane, rekli bi američki tračerski blogeri koji su van sebe zbog novog poteza redatelja Guya Ritchieja - svjestan činjenice da mu se brak raspao, hitno je… više »

Ivana Banfić izgubila bebu

objavljeno prije 16 godina

Pjevačica Ivana Banfić izgubila je bebu spontanim pobačajem u devetom tjednu trudnoće. Njezina menadžerica Lovorka Lisičić zamolila je medije da je ne uznemiravaju narednih nekoliko dana.… više »

Seksi Karmen Barić s Nove TV - mini editorijal za Metro Express

objavljeno prije 16 godina

Karmen Barić zgodna i seksipilna voditeljica Automotiva, emisije na Novoj TV, koju čitatelji Metro Expressa pamte kao djevojku u crvenoj haljini s posljednjeg Zagreb Auto Showa, snimila je… više »

Otvara se Hookah plaža u Vodicama

objavljeno prije 16 godina

Hrvatska turistička ponuda u posljednje je vrijeme obogaćena raznim sadržajima koji su kreirani prema najvišim standardima. U Vodicama se danas, s početkom u 21 sat otvara ekskluzivna… više »

R. Williamsa ostavila djevojka zbog partyja

objavljeno prije 16 godina

Robbie Williams ponovno je slobodan, no ne svojom voljom. Njegova djevojka Ayda Field, s kojom je   Robbie u vezi od početka prošle godine, naprasno je okončana. Ayda je… više »

Naomi nepozvana stigla na Mandelinu zabavu

objavljeno prije 16 godina

Glamurozna proslava devedesetog rođendana  Nobelovca Nelsona Mandele, borca za ljudska prava i bivšeg predsjednika Južnoafričke Republike u Londonu okupila je svjetsku kremu, od… više »

I Mini Me snima

Novi kućni pornić

objavljeno prije 16 godina

Patuljasti glumac Verne Troyer snimio je amaterski porno film sa svojom bivšom djevojkom. Film mu je navodno ukraden i već kruži internetom. Kako to i biva u Hollywoodu, glavni… više »

Rodman čisti ulice

objavljeno prije 16 godina

Dennis Rodman osuđen je na dvije godine uvjetne kazne te 45 dana čišćenja grafita s ulica i pročelja zbog maltretiranja svoje bivše djevojke, Gine Gigi Peterson.   (METRO)  više »

Madonna na tronu

Najuspješnija turneja ikad!

objavljeno prije 16 godina

Madonnina turneja ‘Sticky and Sweet’ koja započinje ovoga ljeta po svemu sudeći postat će najuspješnija glazbena turneja svih vremena. Do danas je, naime, prodano… više »

Briatore prvi put na medenom mjesecu

objavljeno prije 16 godina

Vremešni Flavio Briatore, direktor Renaulta na utrkama Formule 1 i poznat playboy koji je uživao u čarima najpoznatijih manekenki, otputovao je na svoj prvi medeni mjesec na Siciliju.… više »

skrolaj na vrh