« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Kraj „Kućanica“ bliži od očekivanog

Očajne žene Wisteria Lanea spletkarit će međusobno do sedme sezone

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Uvod u anatomiju

,

Kućanice

,

Katherine Heigl

,

Marc Cherry producent

Na panelu Udruženja televizijskih kritičara Marc Cherry, izvršni producent i kreator serije Kućanice izjavio je da planira završiti serijal sedmom sezonom, jer ne bi mogao podnijeti da jednog dana netko drugi radi tu seriju umjesto njega. Trenutno počinje snimanje pete sezone ove izuzetno uspješne serije.

No, pritom se našalio da ova najava može biti shvaćena i kao žicanje ogromnih honorara za osmu sezonu. Nakon panela pridružio se nekolicini vrhunskih producenata televizijske kuće ABC i odgovarao na pitanja kritičara.

Jedna od glavnih tema bilo je odbijanje nominacije za TV nagradu Emmy od strane Katherine Heigl, zvijezde Uvoda u anatomiju. Njene dvije kolegice, Sandra Oh i Chandra Wilson zaradile su nominacije za najbolju sporednu ulogu u dramskoj seriji. Producentica serije Shonda Rhimes opovrgnula je tvrdnje da će ubiti lik koji glumi Heigl, pokušavajući se izvući na općepoznatu otvorenost mlade glumice, koja sve više karijeru gradi na filmu.

Na pitanje kritičara što oni ne znaju o toj aferi pa su je pogrešno predstavili odgovor je, u svom stilu, ponudio Marc Cherry rekavši da je Heigl bila pijana kad je odbila nominaciju.

Razgovor se potom vratio na Kućanice koje ponovno nisu uspjele osigurati nominaciju u najcjenjenijoj kategoriji dramske serije. Cherry je izjavio da tu nominaciju pokušava dobiti već godinama, no kako su imali vrlo dobru sezonu, to je ono što ga tjera da ide dalje i nastavi seriju.

 

24.07.2008. 16:06:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh