Spektakli

Rublje Anne Nicole na prodaju

objavljeno prije 16 godina

Gotovo godinu i pol dana nakon tragične smrti, interes za Playboyevu zečicu Annu Nicole Smith nimalo ne prestaje. Čak i kada su u pitanju njezine najintimnije stvari, poput donjeg… više »

Potukle se čekajući Naomi Campbell

objavljeno prije 16 godina

Prezenterica Sky-a, Kay Burley napala je fotografkinju AP-a Kristy Wigglesworth u gužvi koja je jutros nastala ispred ulaza na sud u Londonu, gdje je po svoju presudu stizala Naomi… više »

Timberlake želi u Hollywood

objavljeno prije 16 godina

Justin Timberlake otkrio je čari svijeta glume, koji ga, prema vlastitom priznanju, toliko privlači da bi mogao odložiti mikrofon. - Gluma je moja najveća strast, Suđeno mi je da budem… više »

Pitt i Norton na koncertu Radioheada

objavljeno prije 16 godina

Brad Pitt nedavno je ponovno postao meta paparazza, ali ne kako vodi za ruku svoju trudnu Angelinu ili neko od svoje djece, već kako se zabavlja s kolegom Edwardom Nortonom. Pitt i Norton… više »

Jamie Lee priznala ovisnost

objavljeno prije 16 godina

Glumica Jamie Lee Curtis američkim medijima nedavno je priznala dugogodišnju ovisnost o tabletama rekavši da je njezina ovisnot bila toliko jaka da je pored prepisanih tableta,… više »

Nova afera Gordana Giričeka?

objavljeno prije 16 godina

Gordan Giriček, košarkšaka zvijezda sa stalnom adresom u Americi, u Hrvatskoj trenutačno provodi godišnji odmor. No, kako se čini, riječ je o poprilično aktivnom odmoru,… više »

Courtney šokira izgledom

objavljeno prije 16 godina

Udovica pokojnog Kurta Cobaina, pjevačica Courtney Love zapanjila je fotografe svojim izgledom. Potpuno blijede kože, Courtney navodno ima tek 35 kilograma. (METRO)  više »

Razvod gay braka

objavljeno prije 16 godina

Zvijezda britanske serije ‘Little Britain‘ Matt Lucas objavio je da se razvodi od televizijskog producenta Kevina McGeea. Nakon dvije i pol godine braka, ljubav između dvojice… više »

Sestra Britney Spears rodila curicu

objavljeno prije 16 godina

Jamie Lynn Spears u bolnici Mississippi Southwest Regional rodila je djevojčicu. Njezina poznata sestra Britney bila je prisutna na porodu, a doletjela je privatnim avionom koji je u stanju… više »

Beckhamova muškost izložena u San Franciscu

objavljeno prije 16 godina

Engleska nogometna reprezentacija ove je godine, kako je već poznato, propustila Euro, no David Beckham ne propušta nijednu priliku za dodatnu zaradu manekenstvom. Engleski ljepotan… više »

Zgodni brat Scarlett Johansson

objavljeno prije 16 godina

Hunter Johansson, brat blizanac Scarlett Johansson, našao se na Peopleovoj listi najzgodnijih samaca. Hunter je na listi, jer, kazao je, nikada nije imao sreće s djevojkama. (METRO)  više »

Freemasons odbili Madonnu

objavljeno prije 16 godina

Kraljica popa Madonna zatražila je suradnju s britanskim DJ duom Freemasons. No, Freemasonsi su je odbili i to jer, kako su kazali, ‘imaju pune ruke posla’. Dj Russell Small… više »

Tko laže o Angie?

objavljeno prije 16 godina

Mještani sela Correns, u blizini kojeg se nedavno uselila Brad Pitt i Angelina Jolie organizirali su zanimljivo natjecanje. Inspirirani brojnim napisima o slavnom paru, započeli su se… više »

Klub Porat na početku sezone dovodi zvijezde

objavljeno prije 16 godina

U subotu 21. lipnja klub Porat otvara svoja vrata. Porat je smješten je na nenaseljenom dijelu obale, u uvali Porat kraj Pirovca, u blizini Parka prirode Vransko jezero, Vodica,… više »

Puna kuća

Još jedno posvajanje Angeline

objavljeno prije 16 godina

Angelina Jolie i Brad Pitt odlučni su kako će nakon rođenja blizanki, ponovno usvojiti dijete iz Afrike. Proces usvajanja dječaka iz Etiopije već je pokrenut.Riječ je o dječaku kojeg su Brad… više »

skrolaj na vrh