Spektakli

Abba više nikada na okupu

objavljeno prije 16 godina

"Nećemo se nikad više pojaviti na pozornici, naprosto nedostaje motivacija za ponovno okupljanje", izjavili su članovi Abbe Bjoern Ulvaeus i Benny Andersson u razgovoru za… više »

Lenny Kravitz u Jazinama

objavljeno prije 16 godina

Koncert Lennyja Kravitza 6. kolovoza u zadarskim Jazinama neće koštati 180 tisuća eura, kako je Kalelarga proteklih dana nagađala, nego okruglih milijun i 800 tisuća kuna. U prodaji se… više »

Danas počinje Rokaj Fest

objavljeno prije 16 godina

Ovogodišnji, treći po redu Rokaj Fest počinje danas na Otoku hrvatske mladeži na zagrebačkom Jarunu. U tri dana, koliko će trajati ovaj cijenjeni glazbeni događaj, očekuju se nastupi… više »

Opljačkan Curtisov grob

objavljeno prije 16 godina

Nadgrobni spomenik Iana Curtisa, frontmena Joy Divisiona, koji se objesio u svom domu kada je imao 23 godine, nestao je s groblja u njegovom rodnom gradu Macclesfieldu, piše Net.hr.… više »

Mariah Carey izluđuje supruga

objavljeno prije 16 godina

Dva mjeseca nakon iznenadnog vjenčanja na Bahamima, za Mariah Carey i Nicka Cannona stigli su crni dani, piše Net.hr. Navodno Mariah izluđuje novopečenoga supruga svojim prohtjevima.… više »

Pornić prodala bivša djevojka

objavljeno prije 16 godina

Patuljastom  glumcu i zvijezdi filma ‘Austin Powers’ Verneu Troyeru, čiji je amaterska pornosnimka nedavno procurila na internet, sigurno nije bilo drago čuti kako je za sve… više »

Shannen Doherty opet u Beverly Hillsu

objavljeno prije 16 godina

Shannen Doherty ponuđeno je, četrnaest godina nakon što je dobila otkaz, da ponovno zaigra Brendu Walsh u novoj verziji serije Beverly Hills, 90210, piše portal Net.hr. Shannen,… više »

Mala Suri se igra s novčanicom od 100 dolara

objavljeno prije 16 godina

Glumica Katie Holmes ubrzano se priprema za skorašnji kazališni debi na Broadwayu gdje će gostovati u mjuziklu ‘All My Sons’, a svaki slobodan trenutak koristi kako… više »

Kylie primila Red Britanskog Carstva

objavljeno prije 16 godina

Australska pjevačica Kylie Minogue, nakon što je primila nagradu francuske vlade zbog doprinosa u obogaćivanju njihove kulture, jučer je u Buckinghamskoj palači odlikovana i Redom… više »

Angelina Jolie u bolnici čeka porod

objavljeno prije 16 godina

Doktor Michel Sussmann iz klinike za porode Santa Maria u Nici, opstetričar Angeline Jolie, sazvao je konferenciju za novinare kako bi cijelom svijetu poručio da se trudnica koja očekuje… više »

McAvoy teži za mirom

objavljeno prije 16 godina

Junak trilera ‘Tražen’ James McAvoy otkrio je kako mu se događa da ga fanovi salijeću i dok urinira, što ga upravo izluđuje. Pogotovo ako se nakon svega žele i rukovati. -… više »

Sve spremno za modni spektakl

objavljeno prije 16 godina

Pripreme za ovosezonski Quelle Fashion.hr, koji će se održati od 10. do 12. srpnja, u punom su jeku. U Zadru će biti premijerno prikazane kolekcije za proljeće/ljeto 2009. iza kojih… više »

Počast glumcu

Ledger dobio kazalište

objavljeno prije 16 godina

Perth, rodni grad glumca Heatha Ledgera koji je preminuo od predoziranja tabletama u svojoj 28. godini, odao je počast svom najslavnijem stanovniku tako što je nazvao kazalište… više »

Tim Roth prihvatio ulogu u TV seriji

objavljeno prije 16 godina

Poznati filmski glumac Tim Roth odlučio je napraviti novi iskorak prema televizijskom mediju.Iako rijetko odlučuje prihvatiti televizijske uloge, zbog vrlo razvijene i uspješne kino… više »

‘Prijatelji’ se okupljaju za rad na filmu

objavljeno prije 16 godina

Filmska produkcija popularne TV serije ‘Prijatelji’ konačno je dobila zeleno svjetlo. Novčani apetiti svih glumaca su zadovoljeni, a okupljanje šestorke bi se trebalo… više »

skrolaj na vrh