Spektakli

Bilić demantira vezu s liječnicom N. Tomić

objavljeno prije 16 godina

Hrvatski mediji objavili su vijest kako trenutačno najpopularniji neženja Slaven Bilić ipak nije slobodan. Prema nepotvrđenim informacijama nova Bilićeva odabranica je liječnica, točnije… više »

Seve i J. Iglesias pjevaju u Budvi

objavljeno prije 16 godina

Petnaesti festival Pjesma Mediterana u Budvi ugostit će najpoznatije izvođače s prostora Balkana, a organizatori kao posebne goste najavljuju nastupe Severine i Julia Iglesiasa. Pjevačica… više »

Mariah maltretira supruga

objavljeno prije 16 godina

Brak Mariah Carey i Nicka Cannona, prema američkim tabloidima, već je na klimavim nogama. Naime, Mariah je svog mlađahnog supruga Nicka pretvorila u asistenta i sobara. - Nick se pretvorio u… više »

Heather Locklear u bolnici

objavljeno prije 16 godina

Kraljica američkih sapunica Heather Locklear prolazi najteže razdoblje u životu, zbog čega se nedavno sama prijavila u lječilište u Arizoni, gdje se liječi od depresije i tjeskobe,… više »

Kylie opet ljubi Martineza

objavljeno prije 16 godina

Nove fotografije australske pjevačice Kylie Minoque i njezinog dečka, glumca Oliviera Martineza ukazuju na to da se stara ljubav ponovno rasplamsala. Sama Kylie Minogue mjesecima je ustrajala… više »

J. Lo nasilno traži velike popuste

objavljeno prije 16 godina

Jennifer Lopez poznata kao poprilično razmažena diva, nedavno je ušla u trgovinu odjećom Catherine Malandrino od čijih je zaposlenika zahtijevala da zatvore trgovinu kako bi mogla… više »

Cameron Diaz u vezi sa zidarom P. Sculforom

objavljeno prije 16 godina

Glumica Cameron Diaz koja je nedavno medijima izjavila kako nema dečka, te uživa u slobodi, očito je popustila pred prirodnim mišićima pravcatog zidara. Riječ je o Paulu Sculforu,… više »

Potvrđeno je: Snoop Dogg u rujnu dolazi u Hrvatsku

objavljeno prije 16 godina

Jedan od najpoznatijih repera današnjice, Snoop Dogg, nastupit će 9. rujna u zagrebačkom Domu sportova, prenose američki portali. Dolazak u Lijepu našu potvrdio im je Marko… više »

Najljepši poklon za rođendan

objavljeno prije 16 godina

Keith Urban poklonio je svojoj supruzi Nicole Kidman zaista poseban rođendanski poklon. Pedeset  tisuća ljudi na njegovom koncertu otpjevalo je Nicole ‘Happy Birthday’.… više »

Vanessa umjesto Kirsten

objavljeno prije 16 godina

Vanessa Paradis, supruga Johnnyja Deppa zamijenila je glumicu Kirsten Dunst i postala zaštitno lice kolekcije jesen-zima Pradinog ‘branda' Miu Miu. (METRO)  više »

Beckhamovi u zatvoru

objavljeno prije 16 godina

Obitelj Beckham provela je slobodan dan u zatvoru Alcatraz. U San Francisco su doputovali zbog Beckhamove reklamne kampanje za modnu kuću Armani.    (METRO)  više »

Modni spektakl Quelle Fashion.hr uskoro u Zadru

objavljeno prije 16 godina

Quelle Fashion.hr prestižni modni događaj  koji se od 10. do 12. srpnja održava u Zadru ponovno će postati poprište hrvatskih modnih perfomansi. Kako svjetski standardi i nalažu,… više »

Gledao porniće kod Jacksona

objavljeno prije 16 godina

Producent Mark Ronson upravo je otkrio da je kao dijete znao provoditi vrijeme gledajući porniće u kući Michaela Jacksona, koji na njih nije gledao blagonaklono. - Znali smo visjeti kod… više »

I Janet Jackson snima reality

objavljeno prije 16 godina

Pjevačica Janet Jackson, sestra Michaela Jacksona također je potpala pod moćni utjecaj reality groznice. Kao i mnoge zvijezde iz show businessa, Janet planira početi sa snimanjem vlastitog… više »

Tyra Banks osvojila Emmy

objavljeno prije 16 godina

Sva pažnja javnosti na 19. dodjeli nagrade Daytime Emmy, bila je usmjerena na voditeljicu Ellen DeGeneres i bivšu manekenku Tyru Banks. U prepunom hollywoodskom Kodak Theatru, na… više »

skrolaj na vrh