« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Čudesni Patrick Swayze

Borba poznatog glumca s rakom gušterače polako prelazi u mit. Ovoga su proljeća naime mediji javljali da je slavni glumac na umoru.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (GETTY IMAGES)
Više o

patrick swayze

,

rak gušterače

Nakon što je u ožujku objavio javnosti da boluje od raka gušterače, Patrick Swayze nastavio je biti otvoren prema obožavateljima u vezi svoje bolesti. Moglo ga se vidjeti mršavog, iscrpljenog od liječenja i nitko mu nije davao više od par mjeseci života.

No, snimke s losanđeleskog aerodroma pokazuju zvijezdu Prljavog plesa u sjajnoj formi, oporavljenog i vrlo optimističnog. Swayze je krenuo u Chicago na snimanje nove serije The Beast u kojoj glumi agenta FBI, i unatoč bolesti vjeruje kako će uspješno obaviti snimanja prema planu.

Liječnici su odmah nakon objave bolesti izjavili da bolest nije uznapredovala i da odlično podnosi tretmane na Stanford University Medical Centre, no sve do ovog pojavljivanja u javnosti nije bilo i čvrstih dokaza za to.

U lipnju je Swayze izjavio da dobiva bitku protiv opake bolesti jer dobro reagira na liječenje i uz to se drži vrlo striktnog režima prehrane koji bi mu trebao pomoći u borbi.

23.07.2008. 01:09:49
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    zoki321
    23.07.2008. 17:05
    BRAVO PTRIK TI SI MOJ IDOL
  2. avatar
    Z_Gandalf
    24.07.2008. 12:45
    Odlično! Uvijek mi je bio drag čovjek.
  3. avatar
    AnaK
    24.07.2008. 12:46
    Želim mu kompletni oporavak i puno sreće
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh