« Rukomet
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
RUKOMETNI TRANSFER

Metličić: Celje je pun pogodak

Petar Metličić potvrdio je da će sljedeće dvije godine provesti u slovenskom Celju

Petar Metličić
Petar Metličić (Drago Sopta / CROPIX)
Više o

rukomet

,

Ciudad Real

,

Petar Metličić

,

skup podrške

Bivši kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Petar Metličić (34) potvrdio je za slovenske medije da se dogovorio o uvjetima svog prelaska iz Ciudad Reala u ekipu Celja Pivovarne Laško. Momčad koju vodi hrvatski trener Zvonimir Sedrdarušić ima velike ambicije u Ligi prvaka, a Metličić bi se trebao priključiti idućeg tjedna.

"Još nisam potpisao dvogodišnji ugovor, ali je sve dogovoreno. Ovih dana rješavam pitanje isplate novca koji mi duguju u Ciudad Realu, a onda dolazim u Celje", izjavio je Metličić u razgovoru za ljubljansko "Delo" od subote.

Proslavljeni hrvatski reprezentativac rekao je da se za odlazak u celjski klub, koji mu je dao nešto bolju financijsku ponudu od Zagreba CO, odlučio nakon što su mu u španjolskom klubu dali do znanja da na njega više ne računaju i da su ga spremni pustiti bez odštete.

"Ne znam da li je vodstvo kluba već tada imalo dogovor o dolasku Kire Lazarova, ali su mi dali jasan znak da moram potražiti novi klub, a zadovoljan sam s onim što sam odabrao", rekao je Metličić.

"U Celju ću biti bliže kući, a uz to dolazim u kvalitetnu ekipu u kojoj poznajem većinu igrača. Uvjeren sam da je to pun pogodak", dodao je Metličić.(hina/metro-portal)

14.08.2010. 11:58:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh