Rukomet
SP BRAZIL

Rukometašice se plasirale na Svjetsko prvenstvo

objavljeno prije 13 godina

Hrvatske rukometašice osigurale su plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu iako su u uzvratu kvalifikacija izgubile u Kragujevcu od Srbije s 31:30 (15:15), piše Hina. U prvoj… više »

Juriš na osmi naslov

Barcelona u finalu rukometne lige prvaka

objavljeno prije 13 godina

Rukometaši Barcelone prvi su finalisti Lige prvaka nakon što su u prvom dvoboju završnog turnira u Koelnu svladali njemački Rhein-Neckar Loewen s 30:28 (12:12). Veliki… više »

LEGENDARNI BRKO

Heiner Brand nakon dugih 14 godina napušta njemačku repku

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Rukometni trener Heiner Brand (58) nema namjeru obnoviti ugovor koji ističe 30. lipnja te definitivno napušta klupu njemačke reprezentacije koju je vodio 14 godina, prenosi Hina.… više »

LIGA PRVAKA

CO Zagreb izgubio od Loewena tri razlike

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Rukometaši CO Zagreba u zagrebačkoj Areni poraženi su od njemačkog Rhein Neckar Loewena 28-31 (12-15) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, prenosi Hina. Rukometaši… više »

LIGA PRVAKA

Rukometaši CO Zagreba idu na Rhein Neckar Loewen

objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Rukometaši CO Zagreba igrat će u osmini finala Lige prvaka s njemačkim Rhein Neckar Loewenom, odlučio je ždrijeb u središtu Europskog rukometnog saveza (EHF) u Beču, piše… više »

ISTINE I LAŽI

Kljaić: Nisam dobio otkaz u Zagrebu zbog licence već zbog kritika na Golužu

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Rukometni trener Nenad Kljaić, koji je do prije dva dana obnašao dužnost šefa struke u hrvatskom prvaku CO Zagrebu održao je danas konferenciju za novinare na kojoj je sat i pol… više »

SP U RUKOMETU

Francuska obranila naslov svjetskog prvaka

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Francuzima je to ukupno četvrta svjetska titula čime su se izjednačili sa Švedskom i Rumunjskom koje također imaju po četiri naslova, prenosi Hina. Francuzi su bili najbolji i prije… više »

KONAČAN REZULTAT

SP u Švedskoj: Hrvatska zauzela peto mjesto

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Najefikasniji u našoj reprezentaciji bio je Denis Buntić sa devet golova, dok je Gudjon Valur Sigurdsson postigao 10 pogodaka za Island, prenosi Hina.  U devet utakmica za SP u… više »

UVJERLJIVA POBJEDA

Francuzi u finalu Svjetskog rukometnog prvenstva

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Francuska muška rukometna reprezentacija plasirala se u finale Svjetskog prvenstva zahvaljujući 29-26 (15-12) pobjedi protiv domaćina Švedske u polufinalnom susretu igranom u… više »

JAKA KONKURENCIJA

SP u rukometu 2015. bit će u Kataru

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Katar je dobio domaćinstvo u konkurenciji s tri europske zemlje, Francuskom, Poljskom i Norveškom, dok je Danska bila jedini kandidat za domaćinstvo ženskog SP-a nakon što je… više »

SP 2011

Hrvatska pobijedila Poljsku 28:24

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Nakon muka na samom početku utakmice, hrvatska rukometna reprezentacija pribrala se sredinom prvog poluvremena i počela igrati rukomet na kakav smo navikli. Poljaci se nisu predavali, jer su… više »

OTUŽNO, ALI REALNO

Hrvatska bez polufinala, Šveđani pobijedili s pet razlike

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

U današnjem susretu 2. kola skupina 2 drugog kruga Svjetskog prvenstva za rukometaše Hrvatska je u Malmoeu poražena od Švedske sa 25-29 (12-14). Ovim porazom "kauboji" su… više »

36:18

Hrvatska se nakon poraza od Danske iskalila nad Argentincima

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je drugi krug svjetskog prvenstva u Švedskoj uvjerljivom pobjedom protiv Argentine 36:18 (19:6), prenosi Hina. Hrvatska su do pobjede… više »

IDEMO PO TRI POBJEDE

Goluža: I dalje vjerujem vratarima

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Premda smo u dvije ključne utakmice u skupini, protiv Srbije i Danske, osvojili samo jedan bod, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža ne gubi nadu za plasman u polufinale… više »

1 OD 4

Rukometaši u drugi krug nikad nisu prenijeli manje bodova

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Hrvatska rukometna reprezentacija nikada nije prenijela manje bodova u drugi krug svjetskog rukometnog prvenstva otkako se primijenjuje aktualan sustav natjecanja, piše Hina. U borbu… više »

skrolaj na vrh