« Rukomet
objavljeno prije 12 godina
OLIMPIJSKE IGRE

Goluža obznanio koje "Kauboje" vodi u London

"Na popisu nema nikakvih iznenađenja, to je ekipa koja je bila na Europskom prvenstvu u Srbiji. Na OI ćemo voditi najbolje i najspremnije igrače", kazao je Goluža

Fotografija vijesti
Više o

rukomet

,

Olimpijske igre

,

rukometna reprezentacija

,

Slavko Goluža

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža objavio je popis igrača koje će voditi na pripreme za Olimpijske igre u Londonu, javlja Hina.

Na popisu se nalazi 20 igrača, od kojih će šestorica otpasti za OI. Okupljanje je u Zagrebu 10. lipnja, prva dva dana rukometaši će provesti na testiranjima, a 13. lipnja je polazak na Roglu gdje će boraviti deset dana. Drugi dio priprema predviđen je od 25. lipnja do prvog srpnja u Zadaru, treći od 4. do 13. srpnja u Poreču, a završni dio od 16. do 23. srpnja u Karlovcu.

Tijekom priprema Hrvatska će imati dvije pripremne utakmice protiv Švedske - 8. srpnja u Rijeci, te 12. srpnja u Poreču. Polazak na OI je 23. srpnja.

"Na popisu nema nikakvih iznenađenja, to je ekipa koja je bila na Europskom prvenstvu u Srbiji. Na OI ćemo voditi najbolje i najspremnije igrače. Putovat će jedino oni koji će moći ispunjavati moje zamisli i neću biti rob nikakvih imena," kazao je Goluža.

Ždrijeb skupina OI bit će sutra u 18:30 sati u Londonu, a Goluža nema želja.

"Ne želim se opterećivati koga ćemo dobiti u skupini. Svi koji dolaze u London imat će veliki motiv i sigurno će sve utakmice biti teške," dodao je hrvatski izbornik.

POPIS IGRAČA:

Mirko Alilović, Venio Losert, Mate Šunjić, Manuel Štrlek, Ivan Ninčević, Hrvoje Batinović, Ivan Čupić, Zlatko Horvat, Ivano Balić, Domagoj Duvnjak, Josip Valčić, Blaženko Lacković, Drago Vuković, Damir Bičanić, Marko Kopljar, Denis Buntić, Jakov Gojun, Igor Vori, Željko Musa, Marko Matić.

29.05.2012. 14:23:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh