Lifestyle BODY&SOUL
ZAPAMTITE!

Zašto nam je sunčevo svjetlo toliko važno?

objavljeno prije 5 godina

Proljeće i ljeto donose obilje sunca, a posljedično se osjećamo snažnije i boljeg smo raspoloženja, a i znanstvenici se slažu da je to zbog sunčeve svjetlosti. Ako spadate u one koji se… više »

ZNATE LI?

Kako prestati odugovlačiti?

objavljeno prije 5 godina

Odugovlačenje nije rijetkost, štoviše, radi se o prirodnoj ljudskoj pojavi koja je zapravo prilično česta i ne čudi što su znanstvenici pokušali dokučiti kako se… više »

SAVJETI

Doručak koji skida kilograme

objavljeno prije 5 godina

Doručak je vjerojatno ipak najvažniji obrok u danu, no što jesti kako bi stvarno postao takav? Nutricionistica Leslie Langevin tako je za Pop Sugar otkrila koja su to idealna… više »

SAVJETI

5 životnih vještina koje trebaju svakome

objavljeno prije 5 godina

Svjetska zdravstvena organizacija definirala je pet temeljnih vještina, ključnih u stvaranju kvalitetnog života, koje svatko može usvojiti. Najbolje vrijeme za njihovo učenje je… više »

SAZNAJEMO

Novi pristup kavi s mlijekom

objavljeno prije 5 godina

S obzirom na to da tri četvrtine ljubitelja kave u svijetu u njoj uživa ispijajući je s mlijekom - Nespresso, lider u doziranoj kavi, predstavio je svoje najnovije mješavine,… više »

SAVJETI

Čašom vina dnevno protiv depresije

objavljeno prije 5 godina

Alkohol nije pretjerano koristan našem organizmu, to svi dobro znao, štoviše, pretjerano konzumiranje alkohola dokazano je rizično za zdravlje. Ipak, umjereno ispijanje… više »

ZANIMLJIVO

Trebamo li stvarno pronaći ono što nas čini zadovoljnima?

objavljeno prije 5 godina

Zadovoljstvo je put do sreće, a u zadnje se vrijeme najčešće može čuti da je potrebno pronaći svoju strast, ono što nas čini zadovoljnima i onda bi nam život najednom trebao… više »

EH, DA... :)

Suzama do vitke linije

objavljeno prije 5 godina

Prosječan čovjek isplače 726 litara suze tijekom života, tvrde znanstvenici. Međutim, čini se da ljudi više vole skrivati svoje emocije, pa ih se ponekad čak i… više »

MMMM

Opuštajući dnevni ritual za baršunasto glatku kožu

objavljeno prije 5 godina

Svi imamo svoje rituale bez kojih ne možemo zamisliti početak dana. Nekome jutro ne započinje bez svježe limunade, drugome pak dan kreće meditacijom. No, svi ćemo se složiti da nema… više »

ZNATE LI?

Koliko je važno kada vježbamo?

objavljeno prije 5 godina

Znate li koliko doba dana u kojem se vježba utječe na rezultate vježbanja, odnosno kada tijelo najbolje reagira na trening? "Ranije studije u našem laboratoriju pokazale su da… više »

ISPROBAJTE :)

6 savjeta za mladolik izgled

objavljeno prije 5 godina

Mladolik izgled uvijek je u modi, pa se nerijetko divimo osobama čiji izgled ne odaje koliko ima godina, odnosno, da izgleda bitno mlađe nego što to doista jest. I dok kod jednih ljudi… više »

Kako riješiti nesanicu?
EHHH...

Što se NE radi nakon jela

objavljeno prije 5 godina

Navika koje usvajamo cijeli život određuju mnogo toga, a najveći utjecaj imaju na zdravlje. Tako, primjerice, trebamo biti vrlo oprezni nakon jela, jer neke se stvari jednostavno ne rade na… više »

NAUČITE

5 koraka za podizanje samopouzdanja

objavljeno prije 5 godina

Samopouzdanje je ono što će vam u životu pomoći puno više puta nego odmoći, no ujedno je i vrlo delikatna stvar. Kada je razina samopouzdanja visoka osjećamo se moćno, manje smo… više »

ZNATE LI?

Koliko nam je sna stvarno potrebno?

objavljeno prije 5 godina

Zdrav san osnova je zdravlja organizma, a nemali utjecaj ima i na naš izgled i raspoloženje. Kako mnogi od nas ne spavaju dovoljno jer im vrijeme za san oduzima posao, obaveze vezane… više »

PRIPAZITE

Znate li zašto ste toliko ljuti?

objavljeno prije 5 godina

Manjak sna prilično je opasna stvar za naše psihičko zdravlje - dokazano izaziva negativne emocije, kao što su anksioznost i tuga te smanjuje razinu pozitvnih emocija kao… više »

skrolaj na vrh