Lifestlye MODA&STIL
ŠTETNI SASTOJCI

Neugodna istina koju nam kozmetička industrija prešućuje

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Već godinama možemo s vremena na vrijeme čitati sumnje o zabrinjavajuće visokim razinama toksina u make-upu, posebice u ruževina za usne. Ipak, tu priči o ružnoj praksi stavljanja… više »

BRIGA ZA VLASI

Pet smrtnih grijeha u njezi ženske kose

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Tko imalo poznaje žene i ženski mozak zasigurno je svjestan činjenice kako prosječna djevojka nema problema s činjenjem kompromisa kad je velika većina stvari u pitanju, bili to… više »

PEGLAAJ :)

Za kakav ste shopping raspoloženi?

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

SHOPPING ZA OTKLANJANJE STRESA Nakon lošeg dana, kada smo pod izrazitim stresom i obveze se samo gomilaju, spas nalazimo u shoppingu. Želimo otkloniti stres i nakratko zaboraviti… više »

"PRESAVRŠEN" TEN

Stručnjaci L'Orealu: Pretjerali ste u svojoj reklami

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Stručnjaci za reklame ustvrdili su kako je oglas francuske tvrtke L'Oreal za kremu protiv bora pretjeran, piše britanski Guardian, a prenosi Hina. "Koža vam je glatka, ten bez… više »

MUKE PO GRUDNJACIMA

Pet pravila za odabir idealnog grudnjaka

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Ako je vjerovati istraživanjima, čak osam od deset žena nosi grudnjak pogrešne veličine. Jedan od razloga tomu leži u činjenici da se oblik i veličina grudi mijenja za života,… više »

SKUPLJAČI LJEPOTICA

Dior ulovio i Milu Kunis

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Glumica iz filma "Prijatelji s povlasticama" ("Friends with Benefits"), Mila Kunis najnovija je slavna osoba koja će sudjelovati u Diorovoj reklamnoj kampanji, priopćila je ta francuska modna… više »

POZIRANJE

Kako ispasti dobro na fotografijama

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Kad biste proveli anketu o fotografiranju na nasumično odabranom uzorku ljudi, velika većina zasigurno bi rekla kako se ili ne vole fotografirati, ili nikada ne ispadnu dobro na slikama.… više »

ZA MODERNE DJEVOJKE

Cipele koje ćete mijenjati lakše nego muškarce

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Mnogim je djevojkama zasigurno dobro poznat ovaj scenarij - putujete ujutro na posao u udobnim tenisicama, samo kako biste se uoči dolaska u ured preobuli u cipele. Upravo je ta činjenica… više »

FAIR TRADE???

Tkaninu za donje rublje Victoria's Secreta beru djeca-robovi?

objavljeno prije 13 godina

Modni gigant mogao bi se naći u problemima nakon što je otkrivena tajna koju je tvrtka usjpešno skrivana. Naime istraživači agencije Bloomberg News tvrde da pamuk od kojeg se… više »

SRAMOTA

Prvoklasna muljaža - stvarne žene nisu dovoljno dobre za H&M

objavljeno prije 13 godina

Nakon što su korisnici otkrili kako jedan od najvećih prodavača odjeće na svojim internetskim stranicama koristi fotošopirane fotografije modela na kojima se prikazuje odjeća,… više »

BAKTERIJE

Rokovi trajanja šminke

objavljeno prije 13 godina

Šminka nije otporna na vrijeme, a pojedini kozmetički proizvodi posebno su pogodni za razmnožavanje bakterija. Slijedi nekoliko savjeta kako razlikovati šminku koja je… više »

MOGLO BI BITI...

Evolucija je uzrok želje za luksuzom?

objavljeno prije 13 godina

Luksuzne stvarčice oduvijek privlače svačije oko, imali novaca ili ne. Najdrastičniji su primjeri, recimo, kava koja se radi od fekalija cibetke i, najsvježiji, čaj od fekalija pande. Da,… više »

BEAUTY TIPS

Činite li i vi neke od ovih pet najčešćih pogrešaka pri šminkanju?

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Za veliku većinu žena eksperimentiranje sa šminkom počne u vrlo ranoj dobi. Nažalost, zbog činjenice da mnoge od nas svoje znanje o makeupu temelje isključivo na onome što smo… više »

SPAS U ZADNJI ČAS

Obojali ste kosu u pravu katastrofu? Bez panike, imamo rješenje!

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Upravo ste završili s bojanjem kose, samo kako biste, pogledavši se u ogledalo, shvatili da „ono" na vašoj kosi uopće ne liči na boju prikazanu na slici kutije?… više »

SHOPPING

Sedam velikih pogrešaka pri kupnji odjeće

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Osim ako ste kojim slučajem do sada živjeli na pustom otoku ili ste baš potpuno cijepljeni od dobrog modnog ukusa i poznavanja mode, zasigurno ste i sami svjesni da je odabir… više »

skrolaj na vrh