« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
ZA MODERNE DJEVOJKE

Cipele koje ćete mijenjati lakše nego muškarce

Ukoliko i sami imate problema s time da često "u hodu" morate mijenjati cipele koje nosite zbog visine potpetice, ovo je pravo rješenje za vas

Fotografija vijesti
Više o

moda

,

cipele

,

ženske cipele

,

žene i cipele

Mnogim je djevojkama zasigurno dobro poznat ovaj scenarij - putujete ujutro na posao u udobnim tenisicama, samo kako biste se uoči dolaska u ured preobuli u cipele.

Upravo je ta činjenica bila ideja vodilja jednoj američkoj poduzetnici da osnuje tvrtku koja će se baviti proizvodnjom savršenog para cipela, koji će se prilagođavati potrebama vlasnice bez obzira na to u kakvoj se situaciji nalazi.

Nazvane Day2Night, ove cipele s promjenjivom potpeticom dolaze u pet različitih visina, između 3,5 i 10 centimetara.

Promjena potpetice vrlo je brza i jednostavna, ali su cipele istovremeno dizajnirane tako da budu vrlo izdržljive i pouzdane.

Cijena od 300 dolara (1700 kuna) nipošto nije sitnica, ali proizvođači tvrde kako ovim cipelama zamjenjujete nekoliko različitih pari, što ih čini vrlo isplativima. Činjenicu da više nikada nećete morati nositi rezervni par cipela u glomaznim vrećicama nećemo niti spominjati.

Njihova kreatorica Candice Cabe tvrdi da je na ideju došla kada je spremala kofere za poslovni put, a dva od tri kofera bila su namijenjena isključivo za cipele.

„Shvatila sam da većina mojih cipela zapravo izgleda vrlo slično, a da je jedino po čemu se doista razlikuju bila veličina pete. I tako, ideja je rođena", rekla je za Daily Mail.

Candice smatra kako poslovne žene nisu jedine kojima će se svidjeti ovaj koncept, već će svoje mjesto svakako naći i kod mladenki i djeveruša, koje tijekom večeri mijenjaju svoje visoke pete u nešto udobnije.

Day2Night trenutno dolazi samo u jednom modelu, a Candice tvrdi da će ih uskoro biti još.

Moramo priznati da nam se ovaj koncept dopada, ali da ćemo s konačnom odlukom ipak još malo pričekati, budući da nas trenutno jedini model nimalo ne oduševljava.

Želite li se i sami uvjeriti što sve nude, slijedite ovaj LINK.

23.12.2011. 08:37:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ona
    23.12.2011. 11:18
    ooooodlična ideja - ako su udobne i ako naravno peta ne može ispast
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh