Lifestlye MODA&STIL
BEAUTY TIPS

Činite li i vi neke od ovih pet najčešćih pogrešaka pri šminkanju?

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Za veliku većinu žena eksperimentiranje sa šminkom počne u vrlo ranoj dobi. Nažalost, zbog činjenice da mnoge od nas svoje znanje o makeupu temelje isključivo na onome što smo… više »

SPAS U ZADNJI ČAS

Obojali ste kosu u pravu katastrofu? Bez panike, imamo rješenje!

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Upravo ste završili s bojanjem kose, samo kako biste, pogledavši se u ogledalo, shvatili da „ono" na vašoj kosi uopće ne liči na boju prikazanu na slici kutije?… više »

SHOPPING

Sedam velikih pogrešaka pri kupnji odjeće

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Osim ako ste kojim slučajem do sada živjeli na pustom otoku ili ste baš potpuno cijepljeni od dobrog modnog ukusa i poznavanja mode, zasigurno ste i sami svjesni da je odabir… više »

GLUMAC I DIZAJNER

John Malkovich u Parizu predstavlja svoju novu kolekciju

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Nekoliko tjedana pošto je otvoren prvi concept store u Milanu, poznati američki glumac John Malkovich predstavit će u Parizu početkom prosinca svoju kolekciju muške odjeće,… više »

ZA SVAČIJI DŽEP

Lagerfeld se baca na kreiranje jeftinije odjeće za širu publiku

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Kako bi kreacije slavnog modnog dizajnera postale dostupne i široj publici, Karl Lagerfeld najavio je kako će kreirati dvije nove modne linije jeftinije odjeće, piše Hina.… više »

NAGLAŠAVANJE NEŽELJENOG

Crna boja vas čini starijima

objavljeno prije 13 godina

No, ima i ne tako dobru nuspojavu, tvrde stručnjaci, a to je da lice čini starijim. Naime, crna boja može naglasiti tamne linije ispod brade, sjene oko očiju te bore na licu. I dok crna… više »

PETORICA VELIČANSTVENIH

Tko su najelegantniji muškarci na svijetu?

objavljeno prije 13 godina

Španjolski list El Mundo sastavio je ljestvicu najbolje odjevenih poznatih muškaraca na svijetu na kojoj se nalaze po jedan predsjednik, glumac, modni kreator, tenisač i princ.… više »

SAZNAJEMO

Frizure.hr - svaki dan jedna frizura!

objavljeno prije 13 godina

Frizure.hr je online galerija frizura svih vrsta i tipova podijeljenih na muške frizure, ženske frizure te dječje frizure. Za vas tražimo visoko kvalitetne slike frizura poznatih i… više »

MODA

Dove Fashion.hr zatvoren fantastičnim kolekcijama

objavljeno prije 13 godina

Završna večer Dove Fashion.hr modnog događanja za sezonu proljeće/ljeto 2012. uspješno je privedena svome kraju kolekcijama Branke Donassy, RIO MAN COLLECTION by KLARIĆ, RIO… više »

MODA

Prva večer Fashion.hr-a u znaku badića

objavljeno prije 13 godina

Sinoć održana prva večer DOVE FASHION.HR-a samo je uvod u bogati modni vikend koji će do nedjelje vladati paviljonom 5 Zagrebačkog velesajma. Kolekcije poznatih modnih dizajnera privukle su… više »

TAJNE O TRAPERICAMA

Mršavost nije uvijek u modi

objavljeno prije 13 godina

Ime Paige Adams Geller (na fotografijama) mnogima od vas ne znači ništa. Ali možda uskoro promijenite mišljenje. Radi se o bivšem top modelu i kraljici ljepote koja je… više »

SALMON LEATHER

Losos - fantastičan put od mora do cipela

objavljeno prije 13 godina

Na prvi pogled ribe i moda nemaju apsolutno ništa zajedničko. Kad pomislite na sushi, nazivi kao što su Prada, Loewe, Puma i Nike neće vam nužno biti prva asocijacija. Ali … više »

sh..sh..sh..shoe people

Žene će u ime mode trpjeti i bol

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Bez potpetica se ne može. I sve to u ime mode. Britanska organizacija Society of Chiropodists and Podiatrists, koju sačinjavaju vrsni stručnjaci za probleme stopala i pedikeri, iznijela je na… više »

SAMILOST

Galliano dobio samo uvjetnu kaznu

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Francuski sud u četvrtak je odredio šest tisuća eura uvjetne kazne Johnu Gallianu nakon što ga je proglasio krivim za protusemitsko ponašanje, čime je okončana… više »

LIPSTICK

Crveni ruž garantira uspjeh

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Žene i djevojke koje rado i često koriste crveni ruž većinom su samosvjesne, osjećaju se atraktivnije i zadovoljne su svojim ljubavnim životom. Jednako tako one koje uopće ne koriste ruž… više »

skrolaj na vrh