« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
MODA

Prva večer Fashion.hr-a u znaku badića

Prva je večer tek uvod u bogati vikend pun događanja i sjajnih revija u najavi

Sjajna prva večer Fashion.hr
Više o

Ivica Skoko

,

Fashion.hr

,

Ivan Alduk

,

Ivica Klarić

,

Martina Felja

Sinoć održana prva večer DOVE FASHION.HR-a samo je uvod u bogati modni vikend koji će do nedjelje vladati paviljonom 5 Zagrebačkog velesajma. Kolekcije poznatih modnih dizajnera privukle su brojne zaljubljenike u modu koji su se oduševili grandioznom scenografijom i izvrsnim dizajnerskim vizijama za sezonu proljece/ljeto 2012.

Večer je otvorio jedan od najboljih dizajnera muške odjeće u Hrvatskoj Ivica Klarić koji je prikazao kolekciju muške odjeće IK STUDIO . Kolekcija je inspirirana dandy stilom, vječitom engleskom klasikom i elementima udobne sportske odjeće iz 80-tih godina, a Klarić za sljedeću sezonu predlaže bež, drap, oker, senf, plavu, bijelu i crnu boju, te prirodne materijale kao što su pamuk, lan i vunu uz detalje od poliamidnih mrežica. Ovaj prvak u krojenju muških odijela za sljedeću sezonu preporuča udobne i funkcionalne krojeve sa karakterističnim rezovima krojnih dijelova specifičnim za ovu kolekciju.

Martina Felja, dizajnerica priznata i u svjetskim modnim krugovima, u kojim njene haljine često biraju pripadnice svjetskog showbizza, prikazala je zanimljiv spoj dnevnih i večernjih odjevnih komada . Za svoju kolekciju izjavila je: „Inspiracija za moju kolekciju su „Pirati sa Kariba", a sastoji se od dnevnog i večernjeg asortimana. Kolekcija je upotpunjena jakim stylingom koji ističe najbolje od ženskog tijela. Sama tema bila mi je vrlo zabavna i dopustila mi je određene pomake u tipičnom Felja dizajnu."

Večeras je svoju uspješnu premijeru doživjela najnovija suradnja unutar projekta FASHION.HR INDUSTRIJA - AMDS by ALDUK. Aldukova kolekcija za novu podliniju, rađena u suradnji sa Amadeus Jeans-om, oduševila je sve prisutne. AMDS by ALDUK izvrstan je spoj vrhunske izrade, kvalitetnih materijala i Aldukove genijalnosti.

"Spajajući vlastitu estetiku baziranu na rocku, glamuru i ženstvenosti, nastojao sam umanjiti radikalne dizajnerske poteze i sa minimalističkim pristupom dati novu svježinu AMDSu. Kolekcija, stvarana za muškarce i žene, obuhvaća jednu cjelovitost odjevanja koja uz bazne neboje i traper, nudi i puderasti kolorit zapakiran u militatni look.", izjavio je sve poznatiji mladi dizajner Ivan Alduk, čija je kolekcija za Amadeus Jeans večeras potpuno oduševila publiku.

Dio kolekcije AMDS by ALDUK već će se sljedeći tjedan naći u prodavaonicama i to u Amadeus Jeans dućanima u Zagrebu u Avenue mall-u, Arena centru, Importane centru i u Varšavskoj ulici, te u prodavaonicama u Zadru, Splitu, Osijeku i Puli.

Ivica Skoko zadržao je svoj dizajnerski rukopis i najnovijom kolekcijom. Ovoga puta, dizajner poznat po kreiranju predivnih večernjih haljina, prikazao nam je kolekciju u kojoj su prevladavali posebno iskrojeni ženski frakovi, zanimljive koktel haljine te bogati modni dodaci. Kolekciju su ovoga puta upotpunile posebno dizajnirane 'tokice' implementirane u frizure manekenki.

30.09.2011. 12:17:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh