« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
LIPSTICK

Crveni ruž garantira uspjeh

Žene prosječno imaju pet različitih ruževa, ali samo jedan uvijek uz sebe

Ruž puno govori o karakteru
Više o

crveni ruž

,

ruž za usne

,

raspoloženje

,

najbolji ruž

Žene i djevojke koje rado i često koriste crveni ruž većinom su samosvjesne, osjećaju se atraktivnije i zadovoljne su svojim ljubavnim životom. Jednako tako one koje uopće ne koriste ruž negdje u sebi skrivaju nedostatak samopouzdanja i ne smatraju se dovoljno lijepima.

U studiji koju je provela kompanija VIE at Home bilo je uključeno više od 3000 žena. Prema podacima studije, žene se za boju ruža najčešće odlučuju ovisno o raspoloženju.

'Žene koje koriste crveni ruž imaju više samopouzdanja, osjećaju se atraktivnije i dominantnije i to je vjerojatno jedan od razloga zašto imaju i uspješniju karijeru od ostalih žena', istaknuo je Ros Simmons glasnogovornik kozmetičke kuće VIE at Home.

Ispitanice su u više 55% kazale kako im ruž na usnama daje novu energiju te se s njime osjećaju bolje i optimističnije. Četvrtina ispitanica crvenu boju nanosi kada želi biti atraktivna suprotnom spolu, a blijedoružičastu kada su sretne.

Gotovo polovica ispitanih žena priznala je kako žarko crven ruž nanose kada žele biti zamijećene, a trećina ih stavlja crveni ruž kada izlazi u noćni provod, a preko dana nose neutralne boje.

Žene u pravilu imaju pet različitih nijansi ruževa, ali samo jedan imaju uvijek sa sobom u torbici. Jak ruž uglavnom nanose prije večernjih izlazaka.

'Činjenica da 'prosječna' žena posjeduje pet ruževa pokazuje koliko su opsjednute kozmetikom. No, naše istraživanje je pokazalo i to da primjena određene boje ruža može znatno utjecati na raspoloženje žene. Svijetlo roze nijansa ruža, kakvu nosi pjevačica Beyonce, otkriva da je žena sretna, te da ima dobar seksualni život, dok crveni ruž otkriva samouvjerenost žene i njenu dominantnost', istakao je Simmons.

07.09.2011. 20:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh