Lifestlye MODA&STIL
TAJNE O TRAPERICAMA

Mršavost nije uvijek u modi

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Ime Paige Adams Geller (na fotografijama) mnogima od vas ne znači ništa. Ali možda uskoro promijenite mišljenje. Radi se o bivšem top modelu i kraljici ljepote koja je… više »

SALMON LEATHER

Losos - fantastičan put od mora do cipela

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Na prvi pogled ribe i moda nemaju apsolutno ništa zajedničko. Kad pomislite na sushi, nazivi kao što su Prada, Loewe, Puma i Nike neće vam nužno biti prva asocijacija. Ali … više »

sh..sh..sh..shoe people

Žene će u ime mode trpjeti i bol

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Bez potpetica se ne može. I sve to u ime mode. Britanska organizacija Society of Chiropodists and Podiatrists, koju sačinjavaju vrsni stručnjaci za probleme stopala i pedikeri, iznijela je na… više »

SAMILOST

Galliano dobio samo uvjetnu kaznu

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Francuski sud u četvrtak je odredio šest tisuća eura uvjetne kazne Johnu Gallianu nakon što ga je proglasio krivim za protusemitsko ponašanje, čime je okončana… više »

LIPSTICK

Crveni ruž garantira uspjeh

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Žene i djevojke koje rado i često koriste crveni ruž većinom su samosvjesne, osjećaju se atraktivnije i zadovoljne su svojim ljubavnim životom. Jednako tako one koje uopće ne koriste ruž… više »

PRAVA BOJA

Kako odabrati pravi lak za nokte

objavljeno prije 13 godina

Ljeto je gotovo, tamnije i jednostavnije boje su se vratile u modu, a tako je i s lakovima za nokte. Više se ne nose otkačeni otisci na noktima, ali više nisu ''in'' niti… više »

TINA JESENKOVIĆ

Mala škola šminkanja 8. korak - oči

objavljeno prije 13 godina

Kroz godine svojega iskustva shvatila sam da  je većini klijenata najveći problem našminkati oči. Uvijek se svi jako brinu koja bi boja sjenila odgovarala njihovoj boji očiju,… više »

NAVALITE

Tri nova H&M dućana u Hrvatskoj

objavljeno prije 13 godina

Šveđani su krenuli ozbiljno, vjerojatno ponukani sjajnim rezultatima H&M trgovina u Zagrebu i poslovičnom sklonošću Hrvata njihovoj ponudi. U prvih pola godine, H&M je… više »

ŠTO SE NOSI?

Najpopularnije marke traperica

objavljeno prije 13 godina

Nove generacije traperica osvajaju tržište. U prvom planu danas više nisu Levisice i Wranglerice nego neke 'nove' marke koje prate i postavljaju modne trendove. Široke… više »

ČAST

London je svjetska prijestolnica mode

objavljeno prije 13 godina

Zahvaljujući medijskom zanimanju za pokojnog britanskog dizajnera Alexandera McQueena i Kate Middleton, London je 2011. smijenio New York s mjesta svjetske prijestolnice mode, pokazalo je… više »

MODNI MAČAK NA INTERNETU

Izgledate li debelo u tim hlačama? Pitajte strance na Internetu

objavljeno prije 13 godina

Unatoč tome što su ženske navike muškarcima često pravi misterij, razlog tomu što žene odlaze u grupni shopping vrlo je jednostavan - drugo mišljenje. Svaka… više »

AUTORSKA PRAVA

Louboutin nije uspio sudski zaštititi svoje crvene potplate

objavljeno prije 13 godina

Jučer je na sudu u New Yorku odbačena tužba Christiana Louboutina protiv Yves Saint Laurenta zbog kopiranja njihovih intenzivno crvenih potplata na cipelama, prenosi Hina. Tužbu u visini od… više »

VANITY FAIR

Kate Middleton među 10 najbolje odjevenih žena na svijetu

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Ljubimica britanske i svjetske javnosti te najnovija članica britanske kraljevske obitelji, princeza Kate Middleton, našla se u samom vrhu ljestvice najbolje odjevenih žena koju… više »

BLING BLING

Dijamanti ipak nisu vječni

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Čini se kako je velška pjevačica Shirley Bassey ipak bila u krivu kada je početkom 70-ih godina prošlog stoljeća pjevala svoju slavu „Diamonds are forever" pjesmu, čiji… više »

SAMO U JAPANU

Klimatizirana odjeća - to mogu smisliti samo Japanci

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Poput havajske košulje i bikinija, "klimatizirani sako" komad je ljetne odjeće u Japanu gdje se stanovništvo pokušava rashladiti ne trošeći previše… više »

skrolaj na vrh