« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
PRAVA BOJA

Kako odabrati pravi lak za nokte

Stiže nam jesen, pa su u trendu tamnije nijanse lakova za nokte - tamnocrvena, boja borovnice ili šljive, kao i boja tamnog drveta

Kako odabrati pravi lak za nokte
Kako odabrati pravi lak za nokte (DeviantArt)
Više o

nokti

,

lak za nokte

,

boja laka

,

tamne nijanse

,

djevojački zbor Mozartine

Ljeto je gotovo, tamnije i jednostavnije boje su se vratile u modu, a tako je i s lakovima za nokte. Više se ne nose otkačeni otisci na noktima, ali više nisu ''in'' niti dugački umjetni nokti. Dakle, i kad se o noktima radi vrijedi pravilo ''manje je više''.

Kad birate lak za nokte, kao i u odijevanju postoji klasika i ekstravagancija, sve ovisi o tome što vam se više sviđa i kakav stil preferirate. Klasiku obilježava decentna francuska manikura gdje nema velike razlike u boji korijena i svjetlijeg vrha nokta. Alternativa su transparentni lakovi ili, pak, tek savršeno ispolirani i prirodni nokti.

>> 5 stvari koje vam nokti mogu reći o zdravlju

Ove jeseni moderne su tamnije nijanse lakova - tamnocrveni, u boji borovnice, tamne šljive, kao i tamnog drveta umjesto napadne crne.

Općenito vrijedi da bi lak trebao odgovarati stilu šminkanja, frizuri, zapravo cijelom izgledu, koji ipak najviše ovisi o stilu odijevanja. Minimalistički stil podnosi izraženiji i napadniji lak na noktima, dok uz romantični i ženstveniji stil bolje stoje decentniji nokti.

05.09.2011. 20:45:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ana
    06.09.2011. 10:21
    meni lak jedino ovisi o raspoloženju.. tako ga barem ja biram.. :-)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh