« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
ŠTO SE NOSI?

Najpopularnije marke traperica

Levisice više nisu mjerna jedinica stila i kvalitete, na vrh su se probile neke druge marke traperica

Traperice su uvijek u modi
Traperice su uvijek u modi (Shutterstock)
Više o

Sarah Jessica Parker

,

marke

,

Miss Sixty

,

traperice

,

curice

,

Zvjezdani ciklus

,

True Religion

,

Closed

,

Dsquared2

Nove generacije traperica osvajaju tržište. U prvom planu danas više nisu Levisice i Wranglerice nego neke 'nove' marke koje prate i postavljaju modne trendove. Široke ili uske, trapez ili tube, izlizane ili podrapane...marke traperica koje su prvo pridobile naklonost zvijezda, a zatim i srca potrošača su sljedeće:

Stare traperice bolje su od seksa 

Miss Sixty
Marka uz koju se magično vežu pojmovi 'in' i seksi'. Sigurno nećete kupiti prevelike Miss Sixty traperice jer su svi brojevi mali. Potječe iz Italije, a marka se u međuvremenu proširila i na cipele, torbe, nakit...

Seven 7 i 7FAM
Elitna kultna marka za zahtjevne kupce - tako Seven 7 opisuje svoje traperice. Poduzeće je osnovano u Italiji 1978. Marka je jako popularna u SAD-u što je rijetkost za europske traperice. Potrošači ju ponekad miješaju sa 7 For All Mankind (7FAM), američkom markom koja je poznata po pripijenim 'zero size' modelima.

Rock & Republic
Ciljna skupina: samopouzdani muškarci i žene koji trapericama žele staviti 'točku na i' na svoj životni stil. Marka je poznata po nekonvencionalnom dizajnu inspiriranom rock'n'rollom i udobnosti.

True Religion
Traperice koje su iz Los Angelesa osvojile svijet. Koštaju oko 200 eura i pripadaju segmentu 'premium' traperica. Marku su 2002. osnovali Jeffrey Lubell i Kym Gold koji su pored dizajna veliku važnost dali kvaliteti trapera.

Closed
Njemačka marka koju je na svjetsku modnu scenu lansirala Sarah Jessica Parker. Prvo se u trapericama Closed pojavila na naslovnici magazina People, a zatim je udobne traperice nastavila nositi po New Yorku.

Dsquared2
Prije tri godine braća blizanci Dean i Dan Caten otvorili su prvu Dsquared2 prodavaonicu u Milanu. Danas imaju prodavonice u Istanbulu, Kijevu, Singapuru i Hong Kongu. Cijene se kreću od pristupačnijih 100 eura do nekoliko stotina eura. 

23.08.2011. 09:00:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  mirela
  23.08.2011. 11:26
  Meni je nabitnije da mi traperice stoje kak treba tj. da istaknu kaj treba i sakriju kaj ne treba! Marka mi je nebitna.
 2. avatar
  Sportski
  23.08.2011. 12:45
  meni je bitno kad mi pišo nabubri da se ne vidi iz daljine baš
 3. avatar
  Zvona
  24.04.2012. 19:52
  hahaha SPORTSKI meni je bitno da mi stoe i da mi je udobno u njima ali vise volim trenerke
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh