Lifestlye MODA&STIL
NOVOSTI

Savršena.hr - video savjeti za ljepotu

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Savršena, lijepa i prekrasna... Ma jednostavno neodoljiva! Tako je, sada na jednom mjestu možete dobiti sve odgovore koje ste ikada tražili, a niste bili sigurni gdje ih tražiti.… više »

TRENDOVI

Jarki ruževi su hit ljeta

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Ruž za usne nezaobilazni je dio makeupa čak i onih žena koje se trude zadržati prirodni izgled, a već nekoliko sezona glavni hit su vedre, intenzivne i jarke boje koje ovog ljeta dominiraju… više »

SAVJETI

Kako uspješno sakriti par kilograma viška

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Kilogram ili dva viška mogu biti vrlo frustrirajući jer se, po običaju, pokazuju upravo na onim mjestima gdje se najviše vide. Brzinska dijeta rijetko ih može skinuti, a za… više »

MODA

Berlin strahuje za svoj ugled modne metropole

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Karl-Heinz Müller je 2001. osnovao modni sajam "Bread and Butter" kao svježu i atraktivnu alternativu sajmu Interjeans. Njegov cilj je bio: biti uvijek korak ispred. Da bi to doista i… više »

SAVJETI

Kako izgledati savršeno na vrućinama

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Svjež i besprijekoran izgled možda je i najteže sačuvati tijekom ljeta, pa smo vam odlučili predložiti nekoliko vrlo zanimljivih trikova kojima ćete izgledati savršeno i na plus 30… više »

PSIHOLOGIJA ODJEĆE

Saznajte što vaš izbor odjeće govori o vama

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Već se desetljećima govori kako odjeća ne čini čovjeka, ali čini se kako se ta izreka ne stoji kad su žene u pitanju, barem ako je vjerovati rezultatima nedavno završenog istraživanja.… više »

KOJE SU NAJBOLJE?

Japanke - opasna ljetna obuća

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Pred nama je ljet0, pa se među omiljenom obućom obično nalaze i uvijek moderne i za ljeto idealne japanke. Nažalost, obuća koju možemo kombinirati sa svim odjevnim predmetima i koja je… više »

BEAUTY

Korana Gvozdić otkrila je pravo ljetno osvježenje

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Na hrvatskom tržištu odsad su dostupni „čudesni" sprejevi Aussie Miracle Recharge sprejevi koji će vašu kosu u nekoliko sekundi osvježiti i vratiti joj savršen… više »

BIRKENSTOCK

Trijumf njemačkih sandala iz provincije

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Obuća marke Birkenstock se već godinama bori s imidžom modnog detalja za one koji baš ne brinu za izgled. Modno svjesnim građanima Njemačke uglavnom se diže kosa na glavi kada se… više »

SAVJETI

Riješite se mitesera na prirodan način

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Miteseri nas mogu mučiti cijeli život, no ove male crne točkice najveći su trn u oku mladima, pa nije veliko čudo što se oko toga razvila cijela industrija vrijedna stotine milijuna… više »

SAVJETI

Riješite se bora oko očiju samomasažom

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Bore su jedna od onih stvari na tijelu koje je gotovo nemoguće izbjeći, pa ne čudi da se od uklanjanja bora razvila cijela industrija ljepote koja skupim kremama i estetskim operacijama… više »

LJETO STIŽE

Spremne za ljeto od glave do pete uz Hippy Garden, Pantene i Venus

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Kvalitetni proizvodi za njegu i dizajnerska torba pun su pogodak za odličan izgled. Znaju to i P&G i dm koji su u sklopu kampanje „Jednostavno je biti posebna" pripremili još… više »

ZONA 45

Uzbudljiv modni vikend u Zagrebu

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Peti po redu regionalni sajam mode Samsung Zona 45 oduševio je posjetitelje i još jednom potvrdio kako Zagreb s pravom nosi titulu regionalne modne prijestolnice. Na više… više »

COOL

Kako se pomladiti za 0 kuna

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Kao i u svemu drugome, u procesu pomlađivanja treba iskoristiti sve što nam priroda daje, a upravo u tom slučaju postoji velik broj raznih stvari koje možemo napraviti kako bismo… više »

MODA

Pervoi Boutiques predstavio proljetne kolekcije

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Pervoi Boutiques predstavili su u sumrak prvog dana proljeća nove kolekcije u boutiqueu Ekskada u Gotovčevom prolazu.  Prepun prostor boutiquea i Gotovčevog prolaza mogao je uživati u… više »

skrolaj na vrh