« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
ZONA 45

Uzbudljiv modni vikend u Zagrebu

Sjajan odaziv i odlična atmosfera ključ su uspjeha sajma mode koji je okupio najbolje od domaće i regionalne modne scene

Sajam mode privukao je brojne posjetitelje
Sajam mode privukao je brojne posjetitelje (Zona 45)
Više o

Fashion.hr

,

Trg bana Jelačića

,

sajam mode

,

Zona 45

Peti po redu regionalni sajam mode Samsung Zona 45 oduševio je posjetitelje i još jednom potvrdio kako Zagreb s pravom nosi titulu regionalne modne prijestolnice. Na više od 1000 metara kvadratnih izložbenog prostora predstavilo se više od 100 modnih brendova iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine, a ova jedinstvena modna manifestacija zabilježila je više od 70 tisuća posjetitelja.

Od 9. - 11. svibnja moda je vladala središnjim zagrebačkim trgom. Sjajan odaziv i odlična atmosfera ključ su uspjeha sajma mode koji je okupio najbolje od domaće i regionalne modne scene. Posjetitelji su mogli uživati u brojim modnim revijama, vidjeti najnovije modne trendove te kupovati po nesvakidašnjim, pristupačnim cijenama.

Posebnu pozornost i ove godine privukao je natječaj za odabir najboljeg mladog dizajnera LIFT by Perwoll. U jakoj konkurenciji gotovo stotinu prijavljenih, stručni žiri, kojeg su činile dizajnerice Ogi Antunac i Nataša Mihaljčišin, glavna urednica portala Fashion.hr Style Community, Ana Bacinger te modni kritičar Borut Mihalić, izabrao je osam finalista koji su svoje radove pokazali na modnoj reviji održanoj u subotu, drugog dana sajma. Titula najbolje, po odabiru žirija, pripala je mladoj dizajnerici Ani Bogdan. Osim što će imati priliku besplatno nastupati na sljedećem sajmu ZONA 45, Ana će dobiti sjajnu priliku predstaviti svoju kolekciju na najprestižnijem tjednu mode Perwoll Fashion.hr.

A kako sajam mode već tradicionalno ima i humanitarni karakter, u subotu je, pod pokroviteljstvom Garden Malla, održana humanitarna dječja modna revija koju su nosili korisnici udruga „Ljubav na djelu" i „Fra Mladen Hrkać" te mladi članovi plesne skupine Cvrčak. Ovoj humanitarnoj suradnji pod nazivom „Zajedno u ljubavi i djelu" pridružila se i naša poznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović i kreirala majicu koja se mogla kupiti na sajmu, a sav prihod od prodaje namijenjen je dvjema udrugama čiji je cilj pomoć obiteljima djece oboljele od malignih bolesti.

12.05.2014. 10:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh