« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
TRENDOVI

Jarki ruževi su hit ljeta

Intenzivne i vedre boje ruža u trendu su već nekoliko sezona, a ove godine su posebno izražene kao dio obaveznog makeupa

Jarke boje su u modi
Jarke boje su u modi (Arhiva)
Više o

ruž

,

sezona

,

boja ruža

,

savjeti za šminkanje

,

moderne boje

Ruž za usne nezaobilazni je dio makeupa čak i onih žena koje se trude zadržati prirodni izgled, a već nekoliko sezona glavni hit su vedre, intenzivne i jarke boje koje ovog ljeta dominiraju još više.

Vizažisti su ih uspjeli ukombinirati u različite stilove šminkanja, a reakcija kozmetičkih kuća bila je brza, pa su tako u ponudi jarko crvene, ružičaste, ljubičaste i narančaste nijanse, hit boje ovoga ljeta.

>> Šminkanje za ljetne dane >>

Ove se boje ovoga ljeta kombiniraju i u dnevni i u večernji makeup, a posebnu pažnju treba posvetiti usklađivanju s odjećom.

Savjeti za šminkanje

Uz ovako jarke boje najbolje idu svjetlucavi puderi lagane teksture kao podloga, nos, čelo, brada i jagodice naglašavaju se bronzerom u pažljivo odabranoj nijansi.

>> Mala škola šminkanja - u deset nastavaka od početnika do make-up znalca >>

Plavušama najbolje stoje crveni ruževi s naračastim tonovima, a žene tamnijeg tena trebale bi odabrati nijanse sa smeđim i plavičastim tonovima.

Brinete i crnke bolje će izgledati s jarko narančastim ili smeđim tonom ruža, a plavušama pristaju koraljni tonovi narančaste i intenzivne i čiste ružičaste nijanse.

17.07.2014. 18:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh