Lifestlye MODA&STIL
MODA

Perwoll FASHION.HR predstavlja mladu dizajnersku nadu – Anu Bogdan

objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci

Mlada dizajnerica Ana Bogdan, pobjednica natječaja LIFT by Perwoll, ove će se sezone prvi put predstaviti modnoj publici na Perwoll FASHION.HR-u. U jakoj konkurenciji gotovo 140 mladih… više »

MODA

Pet obaveznih odjevnih predmeta za jesen

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Jesen je stigla, ne još u punom sjaju, no ako želite izgledati dobro i u trendu, ove odjevne predmete trebate svakako imati u svojem ormaru. Neke od njih vjerojatno ćete pronaći na… više »

MODA

Koje se boje nose ove jeseni?

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Jesen je stigla, a s njom i boje koje treba imati na sebi kako biste bili u trendu. Na sreću, radi se o bezvremenskim bojama koje ćete lako pronaći ako malo dublje zaronite u svoj ormar, ili… više »

ZAOBLJENO JE BOLJE

Žene će prije kupovati odjeću ako je reklamiraju modeli poput njih

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Veća je vjerojatnost da će žene kupiti neki komad odjeće ako su modeli koji je reklamiraju sličnije njima samima - u boji kože, obliku tijela i visini navodi se u rezultatima istraživanja… više »

SJAJNO!

ELFS-i prvi put na Perwoll FASHION.HR-u

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Pod pokroviteljstvom časopisa Cosmopolitan, popularni modni dvojac ELFS u srijedu, drugog dana Perwoll FASHION.HR-a, održat će svoju samostalnu reviju. Dugo pripremano iznenađenje u programu… više »

NAPOKON

Ograničena upotreba konzervansa u kozmetici

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Konzervansi prisutni u kozmetičkim proizvodima morat će se upotrebljavati puno štedljivije nego do sada, jer je Europska komisija odlučila dodatno zaštititi potrošače… više »

TRIKOVI

Kako uvijek izgledati svježe i odmorno

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Beauty trikovi za svjež i odmoran izgled nisu tako komplicirani kao što se može činiti na prvu, pa tako krenite s čišćenjem lica bezalkoholnim losionom koji vam neće… više »

MODA

Perwoll FASHION.HR najavljuje svoje najjače izdanje

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Od 15. do 18. listopada domaća modna scena živjet će u znaku Perwoll FASHION.HR-a. Četiri dana, dvadesetak modnih revija, najnoviji trendovi, nove dizajnerske zvijezde i najistaknutiji domaći… više »

SAVJETI

Prirodni recepti za lijepu i zdravu kosu

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Lijepa i zdrava kosa želja je svake žene (a i muškarca, ako ćemo pravo), a najbolji način da se riješite problema koji su vas snašli je, kao i uvijek, priroda - napravite… više »

AKO NE ZNATE ...

Savršeni selfie snima se ovako ...

objavljeno prije 10 godina

Selfie je uletio u modu naglavačke i preplavio sve društvene mreže, postajući praktički standard fotografiranja na njima, no kako napraviti savršenu fotku? Naravno, ne trebate… više »

SAVJETI

Kupujete cipele? Napravite to popodne

objavljeno prije 10 godina

Cipele su ženama u najvećem broju slučajeva opsesija koju muškarci nikada neće razumjeti, pogotovo potrebu za brojem parova u ormaru, no taj broj nekad ovisi i o odabiru doba dana za… više »

LJEPOTA

Olivalovi aduti za prekrasnu kosu i kožu

objavljeno prije 10 godina

Zdrava i sjajna kosa najljepši je modni dodatak koji žena može nositi svake sezone. Ljeti, kada nosimo malo odjeće, ovaj detalj još jače dolazi do izražaja. Da bi vaša… više »

PRIRODA DAJE

Prirodna maska za zatezanje kože

objavljeno prije 10 godina

Prirodna maska za lice najbolji je mogući izbor za brzo uljepšavanje kad nemate puno vremena, ili novaca, pa vam posjet kozmetičkom salonu nije u planu. Osim toga, nakon što… više »

NOVOSTI

Savršena.hr - video savjeti za ljepotu

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Savršena, lijepa i prekrasna... Ma jednostavno neodoljiva! Tako je, sada na jednom mjestu možete dobiti sve odgovore koje ste ikada tražili, a niste bili sigurni gdje ih tražiti.… više »

TRENDOVI

Jarki ruževi su hit ljeta

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Ruž za usne nezaobilazni je dio makeupa čak i onih žena koje se trude zadržati prirodni izgled, a već nekoliko sezona glavni hit su vedre, intenzivne i jarke boje koje ovog ljeta dominiraju… više »

skrolaj na vrh