« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
AKO NE ZNATE ...

Savršeni selfie snima se ovako ...

Selfieji preplavljuju internet, a gotovo smo sigurni da je i većina naših čitatelja snimila barem jedan, pa evo savjeta iskusnih stručnjaka

Za savršeni selfie ... prvo morate biti savršeni :)
Za savršeni selfie ... prvo morate biti savršeni :) (Arhiva)
Više o

savjeti

,

selfie

,

najbolji selfie

,

savršen selfie

Selfie je uletio u modu naglavačke i preplavio sve društvene mreže, postajući praktički standard fotografiranja na njima, no kako napraviti savršenu fotku?

Naravno, ne trebate otiči na plastičnu operaciju kao neki da biste dobili savršeni poluprofil ili nešto slično, bit će dovoljno poslušati savjete iskusne modne urednice Jane De Teliga.

>> Sve više estetskih zahvata zbog selfieja >>

Za početak, trebate stajati uspravno i opušteno, bez pretjeranog približavanja kameri -  idealna udaljenost je tri četvrtine tijela.

Noge neka budu lagano raširene, težina tijela prebačena na jedan bok, dok ćete drugu nogu malo izbaciti i tako ostaviti dojam zadovoljne i opuštene osobe.

>> Selfie je riječ godine >>

Gledajte ravno u kameru i smiješite se, a ako ste umorni, De Teliga preporučuje gledanje u stranu i u daljinu, kako bi sakrili umorne oči.

Eto, ako je ovo bilo dovoljno dobro vrhunskim manekenkama i poznatim ženama s kojima je De Teliga surađivala, vjerojatno je dovoljno dobro i za vas.

05.09.2014. 18:09:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh