« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
LJEPOTA

Olivalovi aduti za prekrasnu kosu i kožu

Olivalovi proizvodi osigurati će najbolje prirodne sastojke za svaku vrstu kose, a kako bi to postigli koristiti će snagu avokada, čička, oraha, argana, badema

Barbara Radulović njeguje kosu Olivalovim proizvodima
Barbara Radulović njeguje kosu Olivalovim proizvodima (Olival)
Više o

šamponi

,

ulja

,

Olival

Zdrava i sjajna kosa najljepši je modni dodatak koji žena može nositi svake sezone. Ljeti, kada nosimo malo odjeće, ovaj detalj još jače dolazi do izražaja. Da bi vaša kosa ovo ljeta zablistala u punom sjaju pobrinut će se Olival šamponi i ulja.

Naime, Olivalovi proizvodi osigurati će najbolje prirodne sastojke za svaku vrstu kose, a kako bi to postigli koristiti će snagu avokada, čička, oraha, argana, badema...Jako dobro to zna Barbara Radulović, zaštitno lice Olivalove Sun i Hair linije.

>> Osvojite fantastičan komplet proizvoda u nagradnoj igri!!! >>

Kao i svakoj ženi, jako mi je važno da je moja kosa zdrava i njegovana. Uvijek nastojim koristiti što prirodnije proizvode, a posebno cijenim prirodna ulja. Ne samo da štite vrhove od pucanja, već kosi daju snagu i sjaj, i pomažu ju zaštiti od svih oštećenja. Zato jako volim kombinirati Olival avokado šampon i ulje, a često posegnem i za Olivalovim arganovim uljem - kaže Barbara Radulović.

Za one koji se suočavaju s problemom pojačanog ispadanja kose ili suhe peruti, u Olivalu je osmišljen duo šampona i ulja. Ovaj duo dolazi od manje egzotične, ali nevjerojatno korisne biljke - čička.

Čičkovo ulje u našim je krajevima od davnina poznato po svome ljekovitom djelovanju. Glavne djelatne tvari u njegovom sastavu su inulin, eterično ulje i tanin, pa ima protuupalno i antimikrobno djelovanje. Zbog ovih osobina daje iznimne rezultate, pogotovo u liječenju suhe seboreje kože i vlasišta. Zato se ulje može koristiti i kao pakung, i kao njega za vrhove.

Osim u sastavu Avokado šampona, Olival ovo visokovrijedno ulje nudi i kao samostalni proizvod. Avokadovo ulje može se tako primijeniti direktno na vlasište, i na taj način nahraniti kosu.

Uz kombinacije šampona i ulja, Olival je svima koji žele prirodna ulja primjenjivati u njezi kose ili kože pripremio još i bademovo ulje. Ovaj proizvod dodatno hrani i regenerira suhu ili oštećenu kožu, ali i kosu i nokte. Bogato je proteinima i vitaminom E koji je prirodni antioksidans.

Osim bademovog ulja u Olivalovoj ponudi možete pronaći i arganovo ulje, čičkovo te orahovo ulje.

22.08.2014. 09:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh