« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
MODA

Koje se boje nose ove jeseni?

Ljeto i njegove jarke boje otišle su u povijest, vrijeme je za novu kolekciju, a ako imate sreće, moći ćete izvući iz ormara neke starije komade

Koje su boje ove jeseni
Koje su boje ove jeseni (DeviantArt)
Više o

boje

,

jesen

,

boja ugljena

,

svijetlo siva

,

mornarsko plava

,

bež

,

maslinasto zelena

Jesen je stigla, a s njom i boje koje treba imati na sebi kako biste bili u trendu. Na sreću, radi se o bezvremenskim bojama koje ćete lako pronaći ako malo dublje zaronite u svoj ormar, ili nabaviti po pristupačnim cijenama u trgovinama.

Za početak, tu je bež boja koja će odlično izgledati na laganim košuljama, no ako ste od onih koji pretežno nose crno, odlično će vam doći jakna te boje.

Svijetlo siva je klasik, uz crnu i bjelu, a kako je svjetlija od ostalih jesenskih nijansi odlično će se uklopiti u svaku kombinaciju koju želite odjenuti. 

Ove su jeseni u trendu dvije sive, a uz svijetlu tu je i boja ugljena, gotovo crna nijansa sive koja daje dašak sofisticiranosti i luksuza, naročito na kašmiru i plišanim kaputima. Naravno, ukombinirajte i eyeliner te boje i bit ćete u trendu.

Mornarsko plava je dostojanstvena i zrela boja koja će uravnotežiti i najluđe kombinacije koje možete smisliti, a najbolje ide uz svijetlije boje.

Naposlijetku, tu je i maslinasto zelena koja će vam podignuti ten koji je već izgubio ljetnu preplanuslost, a ako odaberete sako ili suknju ove boje, mirni ste sljedeće desetljeće. 

01.10.2014. 11:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh