Lifestyle GASTRO
SAVJETI

Kako kupiti super lubenicu?

objavljeno prije 8 godina

Lubenice, sočni i slatki plodovi koje toliko volim tijekom ljeta rashladiti i uživati u njima mogu postati i izvor razočaranja ako kupimo neku koja je nezrela ili prezrela - uništit će… više »

RECEPTI

Smoothie sladoled za osvježenje

objavljeno prije 8 godina

Hladan voćni smoothie odličan je doručak za vrijeme vrućih ljetnih dana, a lako se transformira u zdravi sladoled. Smoothie sladoled Sastojci 200g smrznutog bobičastog voća ili… više »

MLJAC

Kako sačuvati nutrijente tijekom kuhanja?

objavljeno prije 8 godina

Kako vrijedne sastojke prilikom kuhanja sačuvati u namirnicama? Često kuhanjem praktički bacimo sve vrijedno iz povrća. No postoje trikovi kojima to vrijedno možemo sačuvati. "Što je… više »

MLJAC

Što sve možete roštiljati osim mesa?

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Ako vam je dojadila piletina i svinjetina, ražnjići, kotleti i sve ostalo što se inače stavlja na roštilj u normalnim prilikama, Huffington Post savjetuje  sasvim neobičnu… više »

MLJAC

Najbolji recept za sirup od bazge

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Sirup od bazge budi sjećanja na djetinjstvo, a kako je bazga upravo u punom cvatu, evo recepta za sirup koji će vas oduševiti1 Recept za sirup od bazge Sastojci 30 cvjetova bazge3 l… više »

MLJAC

Napravite hummus, najzdraviji namaz na svijetu

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Hummus je namaz poznat više od 2000 godina, a potječe iz bliskoistočnih zemalja. Često ga koriste i kuhinje južnog Mediterana, a zapadna kultura ga je u novi vrijeme otkrila i od… više »

MLJAC

McFlurry i McSundae Deluxe Domaćica

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Nakon što su prošloga ljeta ujedinili snage i predstavili McFlurry s okusom popularnih Kraš Napolitanki, McDonald's i Kraš nastavljaju svoju suradnju u kreiranju… više »

SAVJETI

Kako prepoznati domaće jagode

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Jagode su preplavile tržnice i gradske trgove, a apsolutno sve koje vidite kraj sebe imaju natpis - domaće ... Varaju nas na jagodama kad god mogu i zato vam otkrivamo kako razlikovati domaću… više »

SAVJETI

Kako sačuvati vrijedne sastojke namirnica

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Vrijedni sastojci povrća često u kuhanju jednostavno nestanu ili se ne apsorbiraju u tijelu na pravi način, no nakon što pročitate ovih par savjeta, to vam se sigurno više neće… više »

kora kivija sprječava razvoj bakterije E. coli
SAVJETI

Ogulite kivi ili mango u trenu bez problema

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Kivi se udomaćio u našim krajevima, a mnogi će reći da je najbolji izbor želite li tijelo opskrbiti odličnom dozom vitamina C. Uz to, ovo azijsko voće iz porodice Actindia bogato je i… više »

NOVOSTI

McDonald's uveo prvi burger inspiriran tradicionalnim hrvatskim okusima

objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Proslava 20 godina McDonald'sa u Hrvatskoj se nastavlja! Kako bi iznenadio brojne goste diljem Hrvatske, McDonald's je u ponudu uveo HRburger, prvi McDonald's burger hrvatske recepture.… više »

DOĐITE

Hranom do zdravlja - radionice ayurvedskog kuhanja

objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

U šest dana trajanja svake radionice, polaznici će kuhajući naučiti principe ayurvedskog pripremanja hrane prema tjelesnom tipu osobe, kao i umijeće kombiniranja okusa i začina u cilju… više »

MLJAC

Recept za najfiniju pečenu janjetinu

objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Pečena janjetina uobičajeno je na uskrsnom blagdanskom stolu u većem dijelu zemlje, a to je jedno od onih jela za koje svaka domaćica ima neki svoj najbolji recept koji ljubomorno čuva.… više »

MLJAC

Najbolji recept za uskrsnu pincu

objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Pinca, pogača, pinka ili simica  tradicionalni je slatki uskrsni kruh koji je neizostavan dio svakog blagdanskog stola u našim krajevima, nosi se u crkvu na… više »

MLJAC

Fina povrtna juha za mršavljenje

objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca

Proljetne juhe su lagane i prozračne, no istovremeno vrlo zdrave i mogu nam biti glavni saveznik u borbi s viškom kilograma - dokazano je da oni koji jedu juhu, pojedu i do trećine… više »

skrolaj na vrh