Lifestyle GASTRO
MLJAC

Vitaminski smoothie vraća energiju

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Smoothie ćemo napraviti kad više ne znamo što bismo od hrane oko sebe, a želja će nam biti vraćanje energije i fizičkog stanja u kojem smo navikli biti... barem tako kažu ljudi.… više »

SAVJETI

Kako sačuvati kolače do Nove godine

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Kolači nam ostaju nakon proslave Božića, a neke kekse i kolače želimo sačuvati i njihov rok trajanja produljiti do novogodišnje proslave. Za neke je to nemoguća misija, no za druge je… više »

MLJAC :)

Recept za božićnu puricu s mlincima

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Purica s mlincima svake je godine najtraženiji recept za božićni ručak u ovim krajevima, no kako svatko ima neki svoj tajni recept, poželjeli smo i mi pronaći neki koji će… više »

ISPROBAJTE :)

Najbolji recepti - kocke od lješnjaka

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Recepti za božićne kolače su nezahvalna stvar - svaka domaćica, a bogami i poneki domaćin, imaju neke svoje recepte koje ljubomorno čuvaju i iznenade nas tek pokoji put godišnje s… više »

MLJAC :)

Badnjak na Fuliranju - riblji meni za prste polizati

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Već tradicionalno, Fuliranje ima svoj special badnji meni. Osim jela iz svakodnevne ponude, restorani i gastro entuzijasti pripremaju nove specijalitete za Badnjak.  Japanska kućica… više »

MLJAC

Street food na slavonski način

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Domaći čvarci iz okolice Požege pravi su hit. Ova ukusna delicija bila je najbolji uvod u birane specijalitete kojima je Turistička zajednica Požeško-slavonske županije na Adventu u… više »

MMMM

Grije bolje od zagrljaja

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Što je Advent bez čaše kuhanog vina? Puna voćnih okusa i s manje tanina, Frankovka je dobar odabir za crno kuhano vino, dok će ljubitelji laganijih vina odabrati bijelo - od… više »

SAVJETI

Najčešće pogreške pri pečenju mesa

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Pečeno meso jedan je od omiljenih obroka Hrvata, a većina ljudi ne može ni zamisliti nedjeljni ručak bez dobrog komada mesa u pećnici okruženog krumpirićima... no, u tom cijelom obožavanju… više »

SAZNAJEMO

Franck lansirao napitke s kavom koji doprinose energiji, fokusu i snazi

objavljeno prije 6 mjeseci

Franck je lansirao novu liniju napitaka s kavom - Energy, Smart i Protein Coffee s dodatkom funkcionalnih sastojaka proteina, vitamina i minerala. Funkcionalna hrana zadnjih je nekoliko… više »

BLIŽI SE...

Jeste li među onima koji vole darivati ili više volite primiti dar?

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Blagdanski šoping samo su rijetki među nama obavili kad su gužve u trgovinama male i kad treba - a to je puno ranije nešto što dođe prosinac i s njim pritisak kupnje u… više »

MLJAC

Burger, Špeksi i Češnjak – novi umaci iz Zvijezde

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

Iz Zvijezde stižu novi proizvod, umaci na bazi majoneze u tri nova okusa - Burger, Špeksi i Češnjak umak. Kremaste strukture, načinjeni su na bazi Zvijezda majoneze koja ove… više »

SAZNAJEMO

Omegol buča paše i veganima

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Omegol namaz s bučinim uljem novi je proizvod iz Zvijezdine funkcionalne linije Omegol. Ukusno bučino ulje odlično se spaja s namazom koji u sebi sadrži korisne omega-3 masne kiseline. Dolazi… više »

SUPER

Zvijezda majoneza slavi 60 godina i nagrađuje najkreativnije recepte

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Zvijezda majoneza ove godine slavi veliki 60. rođendan i tim su povodom u Zvijezdi organizirali potragu za najkreativnijim receptom. Svi zainteresirani za sudjelovanje u natječaju svoje… više »

SJAJNA PRIČA

Untouched by Light –prvo pjenušavo vino na svijetu koje se proizvodi, prodaje i kuša u potpunome mraku

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Najbolje se stvari odvijaju u mraku, na što nas podsjeća novi brend pjenušavog vina naziva Untouched by Light, kojeg je nedavno predstavila vinarija Radgonske gorice. Prema… više »

SAZNAJEMO

PIKni pravu stvar za sebe s 25 posto manje soli

objavljeno prije 7 mjeseci

Bez pojačivača okusa, umjetnih bojila, glutena i soje, s 25 posto manje soli. Upravo su to, uz prepoznatljiv okus i vrhunsku kvalitetu, glave odlike PIK narezaka i najbolji odabir za sve koji… više »

skrolaj na vrh