« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
SAZNAJEMO

125 godina Dr. Oetker Original pudinga

Razveselite najmilije slatkim desertom, a svoj hladnjak ukrasite najdražim fotografijama u originalnim okvirima

Dr. Oetker Original Puding  - legenda
Dr. Oetker Original Puding - legenda (Dr. Oetker)
Više o

puding

,

Dr. Oetker

Lijepe uspomene nikad nećemo zaboraviti. Najdražu igru iz djetinjstva, pjesmu koju pamtimo još uvijek od riječi do riječi i onaj primamljivi miris koji se širio iz kuhinje, a značio je samo jedno - svježe pripremljeni, topli puding i nezaboravni okus vanilije i čokolade.

Zahvaljujući Dr. Augustu Oetkeru punih 125 godina uživamo u najboljem okusu pudinga. Od svog nastajanja davne 1894., Original puding od vanilije, sinonim je za kvalitetu i uživanje. Prvi puding u prahu isticao se po jednostavnoj pripremi i sigurnom uspjehu bez grudica te vrlo brzo postao sastavni dio svakog domaćinstva. Danas, 125 godina kasnije, Dr. Oetker Original Puding zadržao je status klasika. Njegova neodoljiva kremasta tekstura, savršena aroma, jednostavna i brza priprema čine ga omiljenim desertom svih generacija.

Za sve nostalgičare za koje retro nikad ne izlazi iz mode, Dr. Oetker pripremio je iznenađenje. Najprodavaniji okusi, čokolada i vanilija sada su dostupni u limited edition vintage pakiranjima uz koja dobivate jedinstveni dar. Posebno za ovu priliku Dr. Oetker vam poklanja magnet okvir za fotografije, dostupan u 4 različita dizajna, kako biste uvijek imali podsjetnik na drage događaje. Inspirirani trenucima iz prošlosti, 8 retro izdanja omiljenog pudinga predstavljaju svojevrsni vremeplov kroz četiri povijesna razdoblja, od dvadesetih do sedamdesetih godina dvadesetog stoljeća prikazujući kako se dizajn ambalaže razvijao.

Priprema omiljenog pudinga nikad nije bila slađa. Sakupite sva retro izdanja okvira i podijelite slike slatkih trenutaka uz Dr. Oetker puding. Razveselite najmilije slatkim desertom, a svoj hladnjak ukrasite najdražim fotografijama u originalnim okvirima.

10.10.2019. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh