Lifestyle GASTRO nema prethodne stranice
NESPRESSO

Nespresso najavljuje nezaboravno mediteransko ljeto

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Inspirirana raskošnim destinacijama poput Francuske rivijere, grčkih otoka i Jadrana, šarena ljetna kolekcija Nezaboravno mediteransko ljeto dizajnirana je da miriše,… više »

zdrav i osvežavajući ljetni obrok - salata
SAVJETI

Što se jede kad je vani vruće?

objavljeno prije 29 dana i 22 sata

Stoga se preporučuje konzumiranje hrane koja će vas hidrirati, osvježiti i nahraniti, ali istovremeno neće opteretiti vaš probavni sistem. Izbjegavati alkohol i kofein Posebnu pažnju… više »

MLJAC

Proljetna torta s jagodama za Majčin dan

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Početak svibnja posvećen je majkama - osobama koje nas uče bezuvjetnoj ljubavi, strpljenju i snazi. Ovaj vikend, kada se obilježava Majčin dan, idealna je prilika da im kroz slatko… više »

NAGRADE

De'Longhi Rivelia s 3 dizajnerske nagrade

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

De'Longhi, svjetski poznati lider u kućanskim aparatima s ponosom objavljuje kako je njegov najnoviji, potpuno automatski aparat za kavu Rivelia uz čak tri nagrade IF Design Awards osvojio i… više »

STVARNO?

Sve što niste znali o pržanim krumpirićima

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Mala povijest pomfrita... za početak, pPrvi put u restoranima se pojavio 1950-ih, a s vremenom je postao neslužbeno poznat kao nacionalno jelo Kanade. Ovaj stil pomfrita… više »

MLJAC

Šparoge u tijestu: zdrav i ukusan obrok idealan za proljetne izlete u prirodu

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Bez obzira berete li divlje šparoge ili ih kupujete u trgovini i na tržnici, ovo proljetno povrće bogato hranjivim tvarima i vitaminima izvrstan je izbor za zdrave i ukusne obroke.… više »

MLJAC

Zdrava pizza kao odličan ručak

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Zdrava pizza predstavlja kreativan pristup klasičnom receptu, koristeći visokokvalitetne sastojke i kreativne kombinacije kako bi se postigao savršen spoj okusa i nutritivne… više »

SAVJETI

Jedan dobar uskršnji ručak

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Janjetina se tradicionalno najčešće nalazi na stolu za Uskrs, a kako se radi o blagdanskom jelu, svaka domaćica (ili domaćin) ima svoj najbolji recept u kojem je uvijek neki… više »

MLJAC

Napravite muffine od mrkve, odlični su!

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Vrijeme je da se napravi neki kolač, a zapravo tijekom Uskrsa se baš i ne jedu klasični kolači... pa što ćemo sada? Jednostavno, napravit ćemo muffine od mrkve ;) Kolači od… više »

USKRS

Što se jede za Uskrs diljem Hrvatske?

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Uskrs je pred nama i naravno da ne može proći bez bogate blagdanske trpeze, a iako postoje neka jela koja će se uglavnom naći na svakom stolu, tu su i neka jela koja su tipična za različite… više »

COOL

Povrće za Uskrs, ali da je zdravo i ekološko

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Uskršnji doručak mnoge podsjeća na okuse i mirise iz djetinjstva. Postoje brojni načini kako i dalje njegovati tradiciju, a ovo je idealan trenutak da ju "oživimo" pri tome posežući za… više »

MLJAC

Zvijezda uskrsnog stola: pinca

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Pinca, sirnica ili uskrsna pogača - bez obzira kako je nazvali, uskršnji blagdani u većini domova ne prolaze bez te aromatične tradicionalne slastice. Za sve koji se po prvi put… više »

FINO

30 godina inovacije, tradicije i finih lagera

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Jučer je u pivovari Medvedgrad obilježeno 30. godina rada u prisutnosti mnogobrojnih partnera, suradnika, djelatnika i novinara. Nakon razgledavanja Pivovare, Ivan Nauković je predstavio novi… više »

COOL

Abecedna tjestenina u misiji očuvanja međimurske popevke

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Marodi, međimurski proizvođač tjestenine, izdao je zbirku od pet knjiga, a svaka knjiga sadrži točan broj slova za stihove jedne popevke u obliku abecedne tjestenine za juhu. Limitirana… više »

MMMM

Kavica uz Tjedan mode u Parizu

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Posljednji od 4 velika Tjedna mode i mnogima najdraži, Pariz je ove godine pružio neke od najboljih lookova i cijelih revija o kojima će zaljubljenici u modu još tjednima… više »

skrolaj na vrh