Lifestyle STANOVANJE
DEKORATIVNI HIT

Svi su ludi za wall stickersima

objavljeno prije 14 godina

Trendovi u uređenju interijera tijekom vremena se mijenjaju. Prilikom uređenja stana, kuće ili poslovnog prostora važno je uskladiti izgled zidova s cjelokupnim dizajnom interijera.… više »

JEŽURKA JEŽIĆ

Energetsko uređenje doma, uhvatite njegovu bit

objavljeno prije 14 godina

Čišćenje je prvi korak prema potpunom uređenju životnog prostora. Učinite li samo to, učinili ste mnogo. Preskočili ste prvo proljetno pospremanje? Ništa strašno. Nikada… više »

DIZAJN

Dolaze neke nove kupaonice

objavljeno prije 14 godina

Kada se govori o dizajnu interijera, dobro je poznata izreka: ‘Ono što tržište traži, ono je što dolazi iz Italije.’ Dokazala je to i tamošnja tvrtka… više »

AARNIO

Najseksepilnija stolica na svijetu

objavljeno prije 14 godina

Popularnost uporabe plastike u dizajnu finskog namještaja trajala je od polovice 60-ih do sredine 70-ih godina, a Eero Aarnio bio je predvodnik tog trenda. Njegovi predmeti bili su… više »

ŽIVOT

Udobnost prije svega

objavljeno prije 14 godina

Bakar, dobro ispolirana bronca i zagasiti, zlatni predmeti ove su godine zamijenili sjajne i kromirane detalje. Dojam? Prirodniji i ekološki svjesniji. Teksture su u 2008. godini… više »

PRAKTIČNO

Kako iskoristiti gumene trake u kućanstvu?

objavljeno prije 14 godina

Slijedi nekoliko praktičnih savjeta za uporabu šarenih i jeftinih gumica: Limenke i konzerve lakše ćete otvoriti ako oko njih omotate nekoliko gumenih traka na mjestu na kojem… više »

UGODAN ŽIVOTNI PROSTOR

Bojom uvedite red u vlastiti dom

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Neuredna gomila stvarčica i boja mogu biti najveći neprijatelji doma. Vrlo je lako pretjerati i s jednim i s drugim. Ali uz malo planiranja, boja može prikriti nered nagomilani izgled… više »

PAPIRI, ODJEĆA, POSUĐE

Pobijedite nered u kući strategijom 'podijeli pa vladaj'

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Proljeće znači cvijeće u cvatu, dane s promjenljivim vremenom - i čišćenje kuće. Organizirajte se kako treba. Razbacani papiri, posuđe naslagano u sudoperu i odjeća po podu mogu vam… više »

VELIKA ODLUKA

Savjeti prilikom kupnje nekretnine

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Prije ulaganja u kupnju nekretnine, dobro je provjeriti vlastite financijske mogućnosti i pronaći nekretninu koja će zadovoljiti vaše kriterije, a istovremeno biti isplativa. Prvo… više »

RECEPT ZA PRAŠAK

Napravite vlastito sredstvo za pranje rublja

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Prema podacima multinacionalne kompanije Procter and Gamble (njihov Tide koristi se u više od 40% američkih domaćinstava) u SAD-u se svake minute svakoga dana opere oko 1100… više »

BEZ ŽURBE

Odaberite prave boje za interijer vašega doma

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Unatoč tome što vjerojatno većina ljudi vjeruje, misli i radi, biranje boje zidova, kao i njeno nanošenje prije odabira svih ostalih elemenata u interijeru nikad nije dobro… više »

NJEGA NAMJEŠTAJA

Drvo - neizostavan materijal za uređenje interijera

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Zbog svojih iznimnih svojstava, mogućnosti obrade i oblikovanja, završnih efekata i konačnog ugođaja koji stvara u prostoru, drvo je omiljeni materijal za građenje i opremanje kroz… više »

ČISTO SUĐE

Praktični savjeti za korištenje perilice za suđe

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Svako kućanstvo ima svoj način stavljanja prljavog suđa i posuđa u perilicu, a nerijetko se metode razlikuju ovisno o tome pune li ju muškarci, žene ili djeca. Žene najčešće… više »

OŽIVITE STARO

U 8 koraka do shabby chic namještaja

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Shabby chic je način "restauriranja" namještaja koji je u posljednje vrijeme vrlo popularan iz više razloga. Naime, ne morate biti stručnjak i restaurator kako bi vaša… više »

MODERNA ARHITEKTURA

5 nevjerojatnih zgrada

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

5. Ministarstvo prometa u Kaliforniji (Los Angeles) - kada je Ministarstvo prometa u Kalofirniji trebalo novo sjedište obratili su se nagrađenom arhitektu Thomu Myneu, kako bi stvorio… više »

skrolaj na vrh