Lifestyle STANOVANJE
CVIJEĆE

Nema ljeta bez pelargonija

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Sa svojim šarenim, raznolikim cvjetovima, pelargonije su praznik za oči. U balkonskim teglama, posudama za cvijeće i cvjetnim gredicama, ove biljke, tako jednostavne za održavanje,… više »

MMMM ;)

Kako miriše vaš dom?

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Znate onaj osjećaj kad otvorite vrata i uđete u kuću, a zapahne vas miris vašeg doma - onaj samo vama poznati i dragi miris koji vas obujme cijeloga i znate da ste sad napokon u svojem… više »

SAVJETI

Švedsko čišćenje prije smrti - o čemu se tu radi?

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Jeste li već napravitili proljetno čišćenje? Trebali bi, jer čak i skromne razine nereda mogu negativno utjecati na vaš život iz niza razloga - jer često vučete stare veze… više »

STVARNO?

Jeste li spremni za proljetno čišćenje?

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Znate već i sami kako to ide - dani su duži, vrijeme je ljepše, treba pospremiti kuću i raskrčiti se ono što se u proteklih godinu dana nakupilo... i da, ne da nam se, naravno.… više »

CVIJEĆE

Pelargonija, kraljica balkona i vrtova

objavljeno prije 11 mjeseci i 20 dana

Preplavljeni ste velikim izborom ljetnog cvijeća? Ako tražite izdržljivo cvijeće koje se lako održava i voli cvjetati na sunčanim do polusjenovitim mjestima, pelargonije su pametan izbor. Od… više »

SAVJETI

Kako ukusno i lijepo ukrasiti dom za Uskrs

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Uskrs je dan kada se trebate dobro potruditi da bi sve bilo na svom mjestu i izgledalo baš onako kako treba - naime, ovaj je blagdan jedan od onih koji traju više dana,… više »

SAVJETI

Prirodni antioksidansi za koje još niste čuli

objavljeno prije 1 godinu

Koliko god čitali i slušali o tome da je kožu potrebno štititi od štetnih sunčevih zraka (čak i tijekom zime), često se zateknete u situaciji da vam godišnji odmor… više »

SAVJETI

Savršeno uredite svoj vrt ili terasu pomoću vrtnih garnitura ili unikatnih ležaljki za sunce

objavljeno prije 1 godinu

Kako izabrati savršene primjerke? Izabrati savršeni primjerak ležaljke za sunce ili vrtnog namještaja može biti zeznuto, zato će VidaXL prezentirati nekoliko… više »

SAVJETI

Zašto bi trebali kupiti novi madrac?

objavljeno prije 1 godinu

Imate li problema sa spavanjem? Bole li vas leđa kad se ujutro probudite? Sve to moglo bi ukazivati na to da predugo spavate na starom madracu. U nastavku pročitajte pet znakova koji… više »

SAVJETI

3 najbolje dijete na svijetu

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

U mnoštvu dostupnih informacija ponekad je teško snaći se i odlučiti koji je režim najučinkovitiji. Zato su stručnjaci sastavili popis dijeta koje su znanstveno dokazano… više »

EHHH...

Što bi trebali baciti iz kuće

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Opet je blizu ono vrijeme kad treba napraviti reviziju stvari u svom domu i pobacati u smeće (naravno, vodeći računa o zbrinjavanju otpada) višak stvari koji se opet nekako stvorio. Pa… više »

COOL

SYMFONISK - podna lampa sa Sonos zvučnikom

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

U 2019. lansiran je prvi zvučnik s lampom SYMFONISK, označavajući prve proizvode koje su zajedno razvili IKEA i Sonos. Sada se suradnja nastavlja predstavljanjem sljedeće verzije SYMFONISK-a… više »

CIPELIĆI

LG predstavlja Styler ShoeCase i ShoeCare

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

LG Electronics na sajmu IFA 2022 predstavlja LG StylerTM ShoeCase i ShoeCare kojima donosi revoluciju u brigu o obući. Potpuno rješenje za njegu obuće opremljeno je tehnologijom… više »

KUĆA

IKEA donosi brižljivu kolekciju VÅRDANDE

objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci

Riječ VÅRDANDE na švedskom znači brižan. U skladu sa svojim značenjem, kolekcija uključuje tekstilne proizvode kao što su kimono, prostirke za jogu, ali i košaru za… više »

UŽITAK

Ljeto na Danski način

objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci

Prema društvenim istraživanjima Danci su najsretniji ljudi na svijetu. U maloj državi na sjeveru Europe, koja izgledom podsjeća na poluotok, živi oko 5.8 milijuna stanovnika, a… više »

skrolaj na vrh