Lifestyle STANOVANJE
Ocat
KORISNI SAVJETI

Kako sve ocat može biti koristan?

objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Ima ga svako normalno domaćinstvo, a najčešće se koristi u pripremi jela. Ocat međutim može biti od velike koristi kod ublažavanja opeklina od sunca i olakšavanja boli i upala… više »

PAMETNO TROŠENJE

Naučite živjeti unutar vlastitih financijskih mogućnosti

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Svakodnevno slušamo o tome kako gospodarska i financijska kriza koja drma svijetom ne pokazuje nikakve znakove da će tako skoro prestati. S druge strane, ponekad nam se čini da se… više »

PRIPREME ZA JESEN

7 jednostavnih načina da spremni dočekate jesen u svom domu

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Već godinama nismo imalo ljeto koje je trajalo praktički do druge polovice devetog mjeseca, gdje su temperature i nakon 15. rujna redovito prelazile 30 stupnjeva. Unatoč tomu što će… više »

VJEČNI DJEČACI

Ultimativni vodič kroz muške brloge, ženama zabranjen pristup

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Ukoliko smatrate da su plazma TV od 82 centimetra i mini frižider prepun pive u vašoj spavaćoj sobi u potkrovlju roditeljske kuće dovoljni da ju kvalificirate kao muški brlog, u… više »

LJEPOTA BOJA

Kako bojama uljepšati dom

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Vratili ste se s ljetovanja i pogled na zapuštene zidove tjera vas u očaj? Imate još dovoljno vremena za pokret i pravac u kupovinu boja. Budite hrabri i dozvolite si malo igre… više »

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Izumljena pegla koja neće spaliti vašu odjeću

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Jedna od najčešćih problema i zezancija s kojima se susreće svatko tko se iole redovito hvata pegle - neprestano namještanje i čekanje prave temperature kako bi mogli opeglati… više »

INTERIJER

Uredite dom u stilu u kojem se odijevate

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Kanadski stručnjak za uređene interijera Karl Lohnes je tijekom godina pomogao brojnim pojedincima da urede svoj životni prostor i iz svog iskustva kaže da je primijetio jednu stvar koja… više »

PAMETNO TROŠENJE

5 proizvoda koje ne trebate kupovati (jer ih već imate u kući)

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Prosječno kućanstvo troši puno novaca na različite vrste proizvoda za čišćenje ili održavanje kuće, a prizor ormarića u kojemu se nalazi i desetak takvih polupotrošenih… više »

BOGATSTVO BOJA

Osvježite dom cvijećem

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Dom će živnuti ako mu dodate zanimljive detalje poput cvjetnih motiva. Biljke u kuću donose život, a vi još malo prirode unesite uz pomoć boja i starih stolnjaka. Evo kako! Boja slika… više »

BOJE

Što vaš ured govori o vama?

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Uredi se razlikuju baš kao i ljudi. Neki su veliki, s nanizanim radnim stolovima odvojenima sivim paravanima, bez ijedne biljke, s malim prozorima i hladnim neonskim svjetlom. Drugi… više »

PROSTOR UTJEČE NA RAD

Ured treba odražavati filozofiju i kulturu tvrtke

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Iako skoro polovicu svog života provedemo na radnom mjestu, za većinu ureda se ne može reći da su wellness-oaze. Oni, naravno, ne bi ni trebali biti kao hoteli, ali u njima bi se čovjek ipak… više »

ZAŠTO NE PROBATI?

Kaktus - vrlo zahvalan za uzgajanje i u kući i u vrtu

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Ako često zaboravljate zaliti kućne biljke ili vrt, možda je za vas najbolja opcija kaktus.  Ta je biljka po definiciji idealna da izdrži dulji period suše. Možda niste znali, ali… više »

ZA SIGURNOST DOMA

Skrivene opasnosti u kućanstvima - II. dio

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Koje su to relativno skrivene opasnosti u kućanstvima? Od plijesni do žohara, ima tu svega i svačega. Plijesan. Podrumi su najčešće krivci za pojavljivanje plijesni i spora u kući koji… više »

OPREZ

Skrivene opasnosti u kućanstvima - I. dio

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Možda ste već primijetili određene suptilne pokazatelje da nešto ne štima s vašim zdravljem. Često kišete kad uđete u podrum, na rukama vam ostaje neugodan miris… više »

UČINKOVITO PRANJE

Znate li izvući maksimum iz vaše perilice posuđa?

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Perilica suđa omiljen je kućanski aparat svake žene, no čini se kako ga baš i ne znamo najbolje iskoristiti. Sjetite se samo koliko puta ste palili mašinu drugi put jer se suđe… više »

skrolaj na vrh