Lifestyle STANOVANJE
ČUVANJE HRANE

Rok trajanja namirnica u hladnjaku i zamrzivaču

objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca

Zamrznutu hranu možete bezbrižno pohraniti koliko god želite, ali je moguće da promijeni okus nakon vremena istaknutog na popisu u nastavku. Najviše opreza traže mesnati i mliječni… više »

SNAGA BILJAKA

Biljke za sreću, ljubav, prijateljstvo, snagu i zdravlje

objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Biljni svijet oko nas prepun je biljaka s 'čudotvornim' moćima. Zaboravljene legende i knjige otkrivaju nam zanimljive priče o skrivenoj namjeni biljaka s kojima se svakodnevno susrećemo.… više »

SRAM IH BILO :)

Najomraženiji kućanski poslovi

objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Koliko vam se puta dogodilo da dođete kući s posla, a sve je u sobi ili kuhinji razbacano unakolo, dok vaš partner s umornim osmijehom milo pita ne bi ste li vi dovršili posao… više »

SUPER!

Biljke koje osvježavaju zrak

objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Grijanje, pušenje i kuhanje su kombinacija koja u zimsko doba otežava disanje u stanovima, koji se zbog hladnoća rijetko provjetravaju i zrak je ustajao, težak i suh. Kako bi… više »

BLUE ...

Plavi interijeri za dobar san

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Naš bi život bez plave boje bio nezamisliv. Ona je dio ljudske prirode, jedna iz spektra boja što ga ljudsko oko vidi. U našem je svijetu toliko sve plavo da i kada bi… više »

ASTROLOGIJA ZA STAN

Uredite stan prema horoskopskim znakovima

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Način na koji uređujemo vlastita četiri zida zapravo je odraz naše ličnosti, tvrdi Uwe Linke, autor knjige o psihologiji stanovanja (Die Psychologie des Wohnens). Pritom veliku ulogu… više »

ŠARENO I SLATKO

Izradite svoje Božićne patuljke

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Nesvakidašnji Božićni ukrasi u vašem domu mogu biti i patuljci od filca. Najbolje ih je staviti iznad kamina, vrata, a pašu i na bor. Ako imate pola sata vremena… više »

JEFTINO I DOBRO

Bakina sredstva za čišćenje na prirodnoj bazi

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Danas se u prodavaonicama jedva možemo odlučiti između sredstava za čišćenje od kojih je svaki na granici čudotvorstva ili nas u to barem pokušavaju uvjeriti proizvođači. Nekad… više »

IMAJTE NA UMU

10 opasnih stvari koje držite u domu

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Zbog takvih kemikalija, samo u SAD-u se svake godine zabilježi 4 milijuna slučajeva trovanja. Otkud dolaze ti toksini i što možemo učiniti kako bi se zaštitili? Pogledajte 10… više »

DOSADIO VAM JE STAN?

Počastite ga bojama!

objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci

Žudite li za toplim, udobnim, gostoljubivim domom koji vas jednostavno zove na izležavanje? Glupo pitanje. Pa tko to ne želi? Stoga, namjeravate li svome domu podariti casual stil, Metro Casa… više »

KREVET

Što posteljina govori o vama

objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci

Je li vam važno da je krevet pospremljen, a boje jastučnica i plahte usklađene? Ili se najbolje osjećate kada se legnete u krevet kakav ste ostavili kada ste se ujutro probudili? Saznajte… više »

SAVJETI

Feng shui na radnom stolu

objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci

Uspjeh i novac dvije su stvari koje svi očekuju od karijere, no rijetki pokušavaju napraviti baš sve da bi se to i dogodilo. Drevna kineska vještina feng shui kaže da je… više »

CASA

Spavaća soba - mjesto gdje dan postaje noć

objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci

Nakon svakodnevne izloženosti stresu u radnom i životnom okruženju, istinska oaza za opuštanje trebao bi biti naš dom. Uloga spavaće sobe u opuštanju organizma uistinu je… više »

Kada se predmeti prilagođavaju vama

objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Moderan život u gradu nameće potrebu da stan koji doživljavamo kao utočište od svakodnevnih poslovnih problema i jurnjave, uredimo maksimalno funkcionalno i jednostavno, bez… više »

WOW :)

Bojama sobe i posteljine do više seksa

objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Seksualni se život može začiniti na mnogo načina, ali jedan od najosnovnijih je, kako je pokazalo istraživanje portala Littlewoods.com, uređenje spavaće sobe. Naravno, većina takvih… više »

skrolaj na vrh