« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
COOL

Deskbloks - prvi modularni stol na svijetu, hrvatski proizvod

Vjerojatno ste u životu gledali stotine stolova i niti jedan vam nije bio baš do kraja po volji - ovaj hoće, jer je potpuno modularan i sastavlja se prema vašim željama

Deskbloks je cool stol koji prilagođavate svojim potrebama
Deskbloks je cool stol koji prilagođavate svojim potrebama (Deskbloks)
Više o

Deskbloks

,

pisaći stol

,

modularni stol

Deskbloks je inicijativa mladih hrvatskih poduzetnika koji su pokrenuli i Indiegogo kampanju za svoj modularni stol od slavonskog hrasta.

Ako ste ikad imali problema s radnim stolom - više ih nećete imati, jer Deskbloks je prvi modularni stol u svijetu koji ima sve što vam treba kako biste radili bez malog milijuna kablova, utikača i raznoraznih žičica na njemu.

Naime, u stolu se nalazi sve što vam treba - od USB utičnica preko vodilica za kablove i ugrađenih USB zvučnika. Modularne komponente slažete prema svojim željama, kablove provučete kroz vodilice i noge i voila - vaš stol je gotov i uredan!

Sjajna ideja za sad je u fazi prototipa, planiraju se mnogi dodatni moduli, a ako želite podržati mlade hrvatske inovatore koji planiraju proizvodnju u Hrvatskoj - svratite na Indiegogo i pomozite prema svojim mogućnostima. Ili kupite STOL!

26.09.2016. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh