Lifestyle STANOVANJE
WOW :)

Bojama sobe i posteljine do više seksa

objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci

Seksualni se život može začiniti na mnogo načina, ali jedan od najosnovnijih je, kako je pokazalo istraživanje portala Littlewoods.com, uređenje spavaće sobe. Naravno, većina takvih… više »

ZA TIJELO I DUH

Kuhinja - raj za gurmane i zabavljače

objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci

Kuhinja nije samo radni prostor koji koriste isključivo domaćice, ona je odraz svačijeg načina života. Današnje kuhinje izrađene su na visokoj tehnološkoj i razini razne… više »

UREĐENJE DOMA

Žuti interijeri donose optimizam

objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci

Dolaskom ljeta dani postaju sve vedriji, a cijeli svijet kao da se budi iz sna. Jedan od glavnih razloga za to je i sve veći broj sunčanih dana, jer, ne izgleda li trava zelenija, cvijeće… više »

UREĐENJE STANA

Ljeto traži promjene... preduhitrite ga!

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Birate novu odjeću za ljeto? Birate li između limun žutih japanki, ljubičastih sandala ili kupnje još jedne ljetne haljine? Kada je u pitanju uređenje doma, dvojbe i izbori predmeta… više »

MA DAJ

Nijemcima draži udobni nego dizajnirani stanovi

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Donedavno Leo Lübke nije znao u kolikoj mjeri se stvarnost poklapa s njegovim predodžbama. Dobro mu je stoga došla proslava 75. rođendana njegove tvrtke Interlübke koja… više »

ventilator klima vru?ina
POBIJEDITE VRUĆINU

Kako se rashladiti bez klima uređaja

objavljeno prije 12 godina

Iako smo službeno još jedan dan u kalendarskom proljeću, dnevne temperature naših gradova koje redovito prelaze 30 stupnjeva više nego jasno pokazuju kako je ljeto već… više »

NAPOKON!

Krevet koji se sam posprema

objavljeno prije 12 godina

Kad se dignete ujutro, vjerojatno vam je zadnja stvar na pameti pospremanje kreveta. Složiti jastuke, zategnuti plahte i lijepo složiti deke trebao bi napraviti netko drugi ...… više »

UGODAN ŽIVOT

Male intervencije za čišći i zdraviji dom

objavljeno prije 12 godina

Da bi vaš dom bio zdrav ne morate uložiti masivan trud kako bi ga iz dana u dan održavali besprijekorno čistim, dovoljne su male, ali strateške intervencije na mjestima koja… više »

JEFTINO I UČINKOVITO

Neočekivana sredstva za čišćenje

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

U vrijeme kada se pazi na svaku lipu vrlo je nesmotreno otići u trgovinu i spiskati stotine kuna na preparate za čišćenje za koje već odavno znamo da nisu ni približno efikasni kako ih… više »

TIPS 'N' TRICKS

Kućanski trikovi koji će vam promijeniti život

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Iskusne domaćice većinu ovih trikova u ovoj ili sličnoj varijanti već zasigurno znaju, ali mnogi od nas koji rade od jutro do sutra naprosto nemaju puno vremena da rade stvari na „pravi… više »

MALI TRIKOVI

Osam super kućanskih trikova s pastom za zube

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Svi znamo da je pasta za zube uglavnom odlična za ono što joj samo ime govori - pranje zubi. Ipak, iskusne domaćice znaju kako ovo abrazivno sredstvo svoju primjenu nalazi i kod… više »

DIZAJN

Napravite svoj pomični začinski vrt

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Začinsko bilje sve više koristimo pri kuhanju, vjerojatno zasićeni umjetnim začinima, no moderni stanovi i kuhinje rijetko imaju dovoljno mjesta za ozbiljan začinski vrt. Ovog su se… više »

TAJNE ZANATA

Pismo umirovljenog provalnika

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Mnogi misle da je provalnički biznis nešto što rade samo lijenčine ili oni koji nisu sposobni pronaći pravi posao. Na stranu to što se prisvajanjem tuđih stvari iz… više »

KLOSTER & RIZZI

Najsretnija kuća na svijetu

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Najsretnija kuća na svijetu zove se Sretna Rizzi kuća i nalazi se u njemačkom Braunschweigu. Obnovljena je pred 13 godina, a zaslužni su arhitekt Konrad Kloster i umjetnik James Rizzi. … više »

VJEROVALI ILI NE

Dok nas posuđe ne rastavi: Pogledajte oko čega se sve natežu parovi pri razvodu

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Unatoč tomu što to uglavnom nije tema o kojoj volimo govoriti, razvodi brakova životna su realnost i sve češća pojava u modernim društvima, gdje u današnje vrijeme… više »

skrolaj na vrh