« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 7 godina
SAZNAJEMO

SmartFlex perilice posuđa iz Gorenja

Gorenje SmartFlex perilice posuđa su uspješni i učinkoviti kućanski pomagači koji se jednostavno uklapaju u životni stil svakog korisnika i postaju koristan i neizostavan dio svakog doma

Pojednostavite život, povećajte zadovoljstvo
Pojednostavite život, povećajte zadovoljstvo (Gorenje)
Više o

gorenje

,

perilica za suđe

,

SmartFlex

U svakodnevnom užurbanom ritmu, u kojem je vrijeme najdragocjenije, želimo ga iskoristiti na one stvari u životu koje su uistinu bitne. Gorenje je itekako svjesno toga te su kod dizajna kućanskih aparata vođeni "Life Simplified" filozofijom. Proizvode aparate koji povećavaju kvalitetu života prilagođavajući se stilu života svakog korisnika i omogućavajući im da provode svoje vrijeme kako žele. Gorenje kućanski aparati dizajnirani su da služe svojim korisnicima, a ne obrnuto. Gorenje perilice posuđa su u potpunosti kvalificirane da odrade posao umjesto vas!

Nova generacija SmartFlex perilica posuđa sa svojom izuzetnom prilagodljivošću i jednostavnošću uporabe, kao i naprednim tehnološkim svojstvima, novi je korak u tom smjeru. Rezultat? Blistav.

Prilagodljivost, funkcionalnost i moderni dizajn

Gorenje SmartFlex perilice posuđa su uspješni i učinkoviti kućanski pomagači koji se jednostavno uklapaju u životni stil svakog korisnika i postaju koristan i neizostavan dio svakog doma. Zbog svoje prilagodljivosti, funkcionalnosti i modernog dizajna, one mogu riješiti svaki zadatak, učinkovito reagirati na potrebe korisnika i osloboditi ih mnoštva kućanskih poslova koji oduzimaju vrijeme.

Bilo da se radi o najnaprednijim programima brzog pranja prikladnim za različite vrste posuđa, automatskom otvaranju vrata nakon procesa pranja kako bi se ispustio višak pare i olakšalo sušenje ili procesu ionizacije koji eliminira neprijatne mirise, napredna svojstva SmartFlex perilica posuđa omogućavaju željene i očekivane rezultate bez obzira na vrstu i količinu posuđa ili vrijeme koje imate na raspolaganju. Upotreba je dodatno pojednostavljena osvjetljenjem unutrašnjosti i statusnim svjetlom, dok tihi rad Gorenje SmartFlex perilice posuđa osigurava ugodu vašeg doma koja nikada neće biti narušena.

Fleksibilna unutrašnjost

Fleksibilna unutrašnjost Gorenje perilica posuđa osigurava odgovarajući prostor za svo posuđe ili pribor za jelo, bez obzira na oblik i veličinu. Košare podesive po visini i narančasto označeni mobilni elementi za prilagođavanje prostora pojedinih dijelova košara omogućavaju prilagodbu količini, vrsti veličini posuđa, bez obzira jeste li imali samo malu čajanku s prijateljima ili veliki obiteljski nedjeljni ručak.

SmartFlex perilice posuđa, ovisno o modelu, mogu oprati čak 16 setova posuđa odjednom, a zbog fleksibilnosti u njima će mjesta naći čak i najveći lonci i tanjuri, a pribor za jelo bit će opran i osušen na posebnoj trećoj košari. Gornja košara je podesiva po visini i u njoj ima dovoljno mjesta za krhke vinske čaše. Svaka pojedinost dobro je osmišljena kako bi se osigurala najjednostavnija i ergonomska upotreba.

SpeedWash funkcija za brzo pranje

Neke stvari su vrijedne čekanja. No čekati perilicu posuđa da opere posuđe sigurno nije jedna od njih, pogotovo ako imate goste i trebate oprati tanjure, pribor i čaše nekoliko puta u kraćem vremenskom razdoblju. Uz SmartFlex perilice posuđa, posuđe se neće gomilati. Posuđe i pribor korišteno za posluživanje glavnog jela bit će čisto do vremena za posluživanje deserta. Brzi 20-minutni program sa SpeedWash funkcijom oprat će vaše posuđe za samo 15 minuta - brzo kao munja i blistavo čisto.

Neutralizacija neugodnih mirisa

Ako vam je potrebno nekoliko dana da napunite perilicu prljavim posuđem, sa svakim otvaranjem bit ćete itekako svjesni neugodnih mirisa koji se šire iz nje. Gorenje perilice posuđa stale su na kraj ovim neugodnim podsjetnicima uz pomoć napredne IonTech tehnologije. IonTech se bazira na procesu prirodne ionizacije, neutralizirajući neugodne mirise bez umjetnih dodataka, zadržavajući svježinu u perilici posuđa čak i dok je puna prljavog posuđa. Bez mirisa, bez briga! Uključite svoju perilicu posuđa kada vi to želite, a kuhinja će uvijek biti svježa.

Automatsko otvaranje vrata

Kada je Gorenje SmartFlex perilica posuđa završila s ciklusom pranja, nema potrebe da joj pomažete kod sušenja otvaranjem vrata ili čak brisanjem posuđa. Vrata perilice se otvaraju automatski kako bi se ispustio višak pare i omogućio dotok svježeg zraka u perilicu. Čak i plastično posuđe, koje se obično ne osuši u potpunosti, bit će potpuno suho uz pomoć TotalDry tehnologije. Izvanredno rješenje za brzo sušenje uz malu potrošnju energije.

Više informacija potražite na www.gorenje.hr

13.04.2017. 16:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh