Lifestlye AUTO
SAVJETI

Kako dobro kupiti polovan automobil?

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Kupnja rabljenog automobila uvijek nosi rizik jer može biti teško utvrditi je li vozilo dobro održavano. Međutim, poznavanje nekih stvari o automobilima i korištenje zapisa o… više »

STVARNO?

Hrvati najčešće biraju hatchback automobile

objavljeno prije 11 mjeseci i 20 dana

Različiti oblici karoserije automobila odražavaju različite potrebe. Neki vozači preferiraju manja hatchback vozila, dok se drugi odlučuju za prostranije opcije kao što su karavani ili… više »

STRUJA

Prelazak na električna vozila bit će mnogo teži nego što se to danas čini

objavljeno prije 1 godinu

Zabrana novih automobila na fosilna goriva s motorima s unutarnjim izgaranjem od 2035. ambiciozan je plan. Broj novih registracija električnih vozila raste, a istočna tržišta zaostaju… više »

NEZGODNO

Novi problemi s automobilima

objavljeno prije 1 godinu

Prošlog tjedna, hrvatski mediji pisali su o nadolazećoj zabrani izvoza vozila koja nisu sigurna za vožnju izvan Europske unije. Ova najava izazvala je zabrinutost među mnogim… više »

SAVJETI

Inovativna sjedalica koja alarmira ako dijete ostane samo u autu!

objavljeno prije 1 godinu

Ljeto je vrijeme putovanja i otkrivanja novih destinacija, ali i vrijeme iznimno visokih temperatura. Vrućine su najopasnije za one najmanje - djecu. Pitate se zašto? Zato što… više »

SAVJETI

Kako prolaze hrvatski prosječni auti

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Niti jedan automobil nije imun na nesreće i normalno je da vozila pretrpe manju ili veću štetu svakih nekoliko godina. Poznavanje kilometraže automobila može reći mnogo o njegovoj… više »

ZANIMLJIVO

Što kad vam u auto lupi munja?

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Za početak, dobro je znati da će boravak u automobilu štiti od munja, pod uvjetom da ste u vozilu s tvrdim krovom, a ne onim mekšim kakvi se mogu naći na kabrioletima. Međutim,… više »

SAVJETI

Pazite kad kupujete polovan auto

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Iako je kupnja rabljenog automobila jeftinija od kupnje novog vozila iz autokuće, to može dovesti do dodatnih troškova. Prevare s kilometražom i skrivena oštećenja uobičajena su… više »

LE MANS

100 godina adrenalina, brzine i izdržljivosti

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Utrka 24 sata Le Mansa zauzima važno mjesto u kalendaru FIA-inog Svjetskog prvenstva u izdržljivosti (FIA World Endurance Championship), a za nju su značajni nastup najvećih talenata u… više »

PRIPREMITE SE

Kako pripremiti svoj automobil za ljetna putovanja

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Kako se bliži ljetna sezona, mnogi se raduju planiranju putovanja i otkrivanju novih mjesta. Od pješčanih plaža do snježnih planina, putovanja nas ispunjavaju pričama i novim… više »

AUTOMOBILI

Paradoks s njemačkim autima

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Njemačka je s godinama postala popularno mjesto za kupovinu rabljenih automobila. Njemačka vozila posebno su poželjna u istočnoj Europi, gdje je uvriježeno mišljenje da automobili sa… više »

UPS!

Kihanje u vožnji - velik problem

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Premda određeni lijekovi mogu pomoći kod simptoma poput curenja iz nosa i suznih očiju, stručnjaci preporučuju provjeru integriranih kabinskih zračnih filtara koji zadržavaju… više »

DA!

Autonomna vozila i biciklisti - idu li zajedno?

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Automobili voze već sami, bez čovjeka na vozačkom mjestu... no, kako to može biti jako problematično kad su u pitanju - biciklisti? Stručnjaci za interakciju čovjeka i računala sa… više »

SAVJETI

BMW i amortizacija - kako stojimo po tom pitanju?

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

 BMW je godinama među najpoželjnijim markama automobila, i to se vjerojatno neće tako brzo promijeniti. Čak i u državama koje cijene automobile ekonomske klase, BMW-ova je pozicija na… više »

GOODYEAR

Goodyear razvio gumu za konceptualnu Lanciu

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Lancia Pu+Ra je novi koncept koji, očekivano, izgleda apsolutno genijalno i žao nam je što je trenutno samo u konceptualnoj fazi koja, obično, na kraju ne ide u proizvodnju... Riječ je… više »

skrolaj na vrh