Lifestlye AUTO
SAVJETI

Kako montirati lance za snijeg na kotače vozila

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Dolazi nam snijeg, a s njim i potreba da pripremimo vozilo. Lanci za snijeg odlična su opcija kad je cesta prekrivena snijegom, poboljšat će prianjanje kotača i spriječiti… više »

MALIŠANI

Shell City Concept

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Svi se očito bacaju na izradu micro automobila za grad, pa je tako i multinacionalna naftna kompanija Shell pokazala svoj gradski automobil. Shell Concept Car izrađen je u suradnji s tvrtkom… više »

WOW!

Zagreb Winter FairYtale doveo prave mrcine

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Prvi zagrebački sajam lijepih i vrijednih stvari Zagreb Winter FairYtale koji se do 8. prosinca 2018. održava u Hali V Tehničkog muzeja na kojem izlaže više od 40 vrhunskih svjetskih… više »

POČELO JE...

Hrvatski Telekom postavio prvu brzu e-punionicu na benzinskoj postaji ROX u Hrvatskoj

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

U razvoju hrvatskog poduzetništva, gradova kao i same države veliku važnost imaju i fondovi Europske unije. Sredstva iz EU fondova omogućuju sudjelovanje u raznim europskim projektima… više »

COOL

Ellenator - prerada serijskih auta u vozilo s tri kotača

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Mlade osobe s nestrpljenjem čekaju punoljetnost i dan kada će moći sjesti za upravljač automobila. U nekim državama voziti automobil mogu već sa 16 godina uz vozačku dozvolu A1 koja… više »

TRENDOVI

Hoće li od iduće godine neki automobili ekstremno poskupiti?

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Izgleda kako možemo očekivati veliko poskupljenje novih automobila. A ovaj put nisu krivi ni proizvođači, ni prodavači, već Europa. Hvala Europa! Sigurno se pitate zašto i kako? Da do… više »

SAZNAJEMO

Savjeti za pravilno skladištenje guma

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Kada ljetne gume zamjenjujete zimskima ili obratno, najvažnije je pregledno označiti njihov položaj na automobilu. Tako ćete kod sljedeće zamjene znati gdje je bila montirana koja guma i kad… više »

EHHH...

EU znala sve o lažiranju ekoloških testova VW-a?

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Repovi VW dieselgatea i varanja na ekološkim testovima dizelskih motora još se povlače. I dok su kupci spornih automobila u SAD-u došli i do financijske… više »

POVEZANOST

Europski vozači obožavaju Internet u automobilima

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Istraživanje koje je provedeno u 12 europskih država pokazala su kako 90 posto europskih vozača automobila ocjenjuje pozitivno stalnu povezanost novih automobila na Internet tijekom vožnje.… više »

SAVJETI

Kako izbjeći zamagljenost vjetrobranskog stakla

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Velik broj vlasnika automobila, osobito onih starijih godišta, žale se kako im se neprestano magle stakla u unutrašnjosti kabine. Pri tom ni velik broj sredstva za… više »

ZAPAMTITE!

Nove oznake goriva na benzinskim crpkama

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

U Hrvatskoj je uvedeno novo označavanje goriva na benzinskim crpkama od petka, 12. listopada. Sigurno se pitate o čemu se radi? Evo objašnjenja! Direktivom Europske unije… više »

ZVIJERI

Rimac C_Two i tehnologija u Zagrebu, 28.–30.9.2018.

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Želite iz prve ruke vidjeti što može i kako funkcionira hrvatski super automobil na struju Rimac C_Two marke Rimac pozivamo vas da se pridružite i upoznate njihov tim, rad i rezultate.… više »

SVETOGRĐE?

Ferrari se potpuno okreće hibridima

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Ferrari je najavio da će do 2022. godine većinom proizvoditi hibridne modele automobila na benzinsko-električni pogon, uključujući i prvi sportski terenac. „Do 2020. godine gotovo… više »

RESTRUKTURIRANJE

Ford prestaje proizvoditi neke modele

objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci

Ford Motor Co prestat će proizvoditi pojedine modele automobila u sklopu planiranog restrukturiranja poslovanja, izjavili su izvori za The Times. Ford će prestati proizvoditi modele Mondeo,… više »

PROBLEMI?

VW u novim problemima - tek pola modela zadovoljava nove standarde

objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci

Od rujna ove godine automobili u Europskoj uniji moraju zadovoljiti standarde koji se provjeravaju novom Svjetskom procedurom harmoniziranog testiranja lakih vozila (WLTP). Taj je regulatorni… više »

skrolaj na vrh